Kā veidot 12 V Akumulatora Reverss aizsardzības trase?

K

kengloong

Guest
to prevent my circuit board blow/ damage...

Ikviens var palīdzēt dot man kādu ideju buid 12 V akumulatora baterijas spailes reverse aizsardzības shēmas,
lai novērstu manu plati trieciens / zaudējumi ...

Paldies un laba vēlējumiem,
Keng Loong

ja Jūsu krava ir zems likts diodes 1N4007 virknē ar pozitīvu piegādāt ar katodu connectd ielādēt pusē.Ja jūsu kuģa nepieciešams daudz esošo, ielieciet drošinātāju virknē pozitīvos piegādes 1N5408 diode ar katodu savienots pēc drošinātāju, kas slodzes pusē un anoda saistīti ar negatīvu piegādi

Ja jūs izmantojat lineāro piegāde ierosinājumu Koky kas izvirzīti sērija diode ir labākais (vairāk viegli un vienkārši), bet, ja jūs izmantojat ieslēgts piedāvājums vislabāk tiek likts termistora virknē un paralēli diode pēc tad, izskatās tā ar pielikumu ....dažreiz ir labi laiž varistora pārāk, bet tas ir atkarīgs no characterist ievades signāla un visas vērtības ir atkarīga no nekustamā ķēdes ...

Ja jūsu piedāvājums ir lineāra un ka daudz pašreizējās jums var likt divas diodes paralēli un sērija ar tam vai izmantot diodes ar vairāk pašreizējām iespējām.leomecma
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Ja jūsu ķēde patērē mazjaudas izmantojiet šo konfigurāciju zemāk, lai padarītu ierīci polaritāte
neatkarīga.

Piezīme: ir apmēram 1,4 voltu sprieguma kritums

Vēl viens ideja ir piegādāt 12v relay caur diodi.Ja relejs tiek aktivizēts tas pievienot savu slodze (PCB), par savu ieguldījumu, kas būtu pareiza polaritāte, jo diodes var ļaut relay uz barošanās tikai pareizā polaritāte piegādi.

Izmantojot šo metodi, jūs atkritumi dažas vairāk varas, bet nav sprieguma kritums diodes.

Vai shēma, kas sniedz jums visu var lietot UPS (nepārtrauktā barošana)?Es plānots nomainīt akumulatoru, izmantojot automašīnas akumulatoru.Vai tas darbosies, vai man ir nepieciešams mainīt UPS ķēde?Kā ļaut akumulators ir maksas ātrāk nekā parastās UPS?Lūdzu padomu.

Paldies.

sunsina rakstīja:

Ja jūsu ķēde patērē mazjaudas izmantojiet šo konfigurāciju zemāk, lai padarītu ierīci polaritāte

neatkarīga.Piezīme: ir apmēram 1,4 voltu sprieguma kritums

Es jau mēģināju ķēdi, kuras sniedz KOKY, kuru izmantojot diodes 1N4007.Jūsu info, es mainīts diode no 1N4007 līdz 1N4001.Šī shēma ir strādājis tikai bez kravas.Bet, kad es ieslēgts mana datora, UPS norādītas Baterry Zema un manu datoru uzreiz shuting leju.

Tātad, tas ir tāpēc, diode, ka es esmu, izmantojot?I mainīts diode no 1N4007 līdz 1N4001 ir tāpēc accordinh uz thesalesman, 1N4007 ir tikai spēj 400V 1A, 1N4001 bet tā var reache 600V 1A.

Hope dzirdēt no jums visiem drīz.

Ievietošana diode sērijās ar termināls pazeminās padeves spriegums 0.7V.Tas var būt tāpēc, ka UPS ir norādīta zema akumulatoru.Pirmā doma, kas ienāca, manuprāt, ir izmantot divus relejus.
Relay izmaiņas polaritāti, ja nepieciešams un relejs B kavēšanos ieslēgt, kamēr polaritāte mainās.

Ar diodu jums zaudēt 0.7V un ar releja Jūsu aizsardzība ir dārga un, iespējams, pārāk lēns.Best mainīt akumulatora aizsardzība, izmantojot "apgrieztā" MOSFET virknē ar barošanas maģistrālē.Jo atskaitot līniju Nchannel FET darīs darbu, pievienojiet aizplūšana uz baterijām mīnus un iztekas līdz mīnus-in no ķēdes, kas ir jāaizsargā.savienojumu vārti plus.ideja ir tāda, ka FET darbojas labi, kad aizplūšanu un avotu ir apgrieztā bet ir raksturīgā diode, kas bojājas ķēdes efekts gandrīz, bet ne šajā gadījumā.Pats triks var izdarīt ar p-kanālu FET ar plus līniju.Ar aizsardzību, piemēram, tas jums tikai zaudēt dažas milivoltu izvēloties pareizo FET.

Piekrītu jodokus.Un shēmas ir:

kengloong, jūsu pārdevējs ir nepareizi.1N4001 ir 50V, 1N4007 ir 1000V.Lūk datu lapā:
http://www.diodes.com/datasheets/ds28002.pdf

Jā diodes atšķiras.Bet akumulatoru spriegums ir tikai 12V.Vēl viens jautājums ir, kāda ir akumulatora strāvu, tas ir lielāka par 0.7A?

Nē tas nav akumulatora strāvu.Tas ir jaudas akumulators.Jums ir pasākums akumulatora strāvu, kad UPS ir ieslēgts pie pilnas slodzes.Un tad jūs varat izlemt, kāda veida diode no MOSFET varat izmantot aizsardzībai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back