kā vadīt Tcl skriptu ar argumentu Windows modelsim?

W

wwfhm2002

Guest
Man ir Tcl skriptu, lai palaistu simulāciju par modelsim kā norādīts zemāk (test.tcl): # iestatīšana bibliotēka direktorijā, 1 vlib darbs # Loading konfigurācijas kopu vlogdumpon 0 foreach arg $ argv {switch-regexp - $ arg {-TC {komplekts vsimtc 1}}}, ja {$ vsimtc == 1} {vsim work.mpx2_tb} else {vsim work.mpx2_tb + notimingchecks} # Run piestrādā visus Tagad Win2000 modelsim komandu logu, es palaist: source test.tcl-TC modelsim iedodiet man: # nepareizi # args: jābūt "Avots filename" Kā es varu palaist test.tcl ar argumentu, vai citus līdzvērtīgus risinājums?

proc src {failu args} {komplekts argv $:: argv komplekts argc $:: argc komplekts:: argv $ args komplekts: argc [llength $ args], kas kļūda [nozvejas {uplevel [ Sarakstā avota $ file]} atgriešanās], ja {$ kļūda} {komplekts koda kļūda} {noteikts kods ok} komplekts:: argv $ argv komplekts: argc $ argc atgriešanās kods $ kods $ atgriešanās} [/code] Say, ielieciet Šajā failā ar nosaukumu "src_with_args.tcl". Pirmais avots, to iekšpusē TCL Shell vispirms, tad šī jaunā proc kļūst redzams. Tagad var darīt: src arg.tcl-TC Es mēģināju to tclsh ar Cygwin, nav pārliecināti, kā MTI rīkojas ar to. HTH Ajeetha www.noveldv.com

Čau Paldies par TCL skriptu src_with_args. Es tikko mēģināju šo par 6,1 modelsim izmantojot test.tcl faila ievietojis agrāk, un tas darbojas ārstēt. src test.tcl-TC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back