Y
yzou_ua
Guest
Man vajag pastiprināt radīto PWM signālu 0-10V līmenī. Vai kāds man palīdzēt? Thx a lot!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
varētu būt nedaudz overkill, ja vien jums ir kravas ar daudz kapacitātes, lai pārvarētu, steigā.. :-DEnerģijas MOSFET vadītāja IC ir jāparedz, ka šo
Tas, protams, ir vieglākais veids, un es to jau. Bet mans priekšnieks nepatīk tas, cuz tā pamudina par 40mv sprieguma svārstības, pie ieslēgšanas / izslēgšanas malām. Tik tiešām, es esmu lūdzot "NO-slēdzis", kā ... Thx anyway ...Tikai izmantot tranzistoru ar tā kolektoru saistīts ar 10 voltu dzelzceļu caur rezistoru. Tas invertcukura PWM, ja tas ir problēma, izmantot divus tranzistorus, NPN un FTP.
es neesmu skaidrs, ka tu domā tā, ka nav nekādu tranzistoru vai MOSFET slēdzi? Man bija gatavi piedāvāt kaut ko līdzīgu http://www.farnell.com/datasheets/85603.pdf , bet jums ir acīmredzami meklē kaut ko citu (ne slēdzis), bet es neesmu pārliecināts, ko tas varētu būt. AlexTas, protams, ir vieglākais veids, un es to jau. Bet mans priekšnieks nepatīk tas, cuz tā pamudina par 40mv sprieguma svārstības, pie ieslēgšanas / izslēgšanas malām. Tik tiešām, es esmu lūdzot "NO-slēdzis", kā ... Thx anyway ...
Es biju domājis op-amp sprieguma sekotāju stuff, bet es baidos, ka nav laba ideja augsta freq. signālu, kā, piemēram PWM (16kHz )...[ COLOR = "Silver"] [size = 1 ]---------- Post pievienotā 19:35 ---------- Previous post bija 19:27 ----------[/SIZE] [/color]Es neesmu skaidrs, ka tu domā tā, ka nav nekādu tranzistoru vai MOSFET slēdzi? Man bija gatavi piedāvāt kaut ko līdzīgu http://www.farnell.com/datasheets/85603.pdf , bet jums ir acīmredzami meklē kaut ko citu (ne slēdzis), bet es neesmu pārliecināts, ko tas varētu būt. Alex
Vai u PLS sniegt dažas ziņas par to, kā Circ shēmas? Btw, ir u izdarījusi agrāk, cuz es nekad neesmu dzirdējis par šādā veidā ... Thx daudz.Pieņemot, ka jūs izmantojat 3V3 Micro, šīs mikroshēmas parasti ir atvērtā kolektora izejas pin? Barības jūsu PWM produkciju uz neizmantoto ievadi pin, tad tulkot šo līmeņu savu atvērtā kolektora pin, kas jums ir velk līdz 10 voltiem. Darba Done!
PWM, iespējams, rada ar MCU, bet izmantojot to, ko jūs sakāt būtu nepieciešams pastāvīgi vēlēšanu no ieejas (kur PWM būs saistīti), un pēc tam nodot to produkciju. Vai jūs domājat tā ir laba ideja izmantot MCU resursu uzdevumu līdzīgs šim? AlexPieņemot, ka jūs izmantojat 3V3 Micro, šīs mikroshēmas parasti ir atvērtā kolektora izejas pin? Barības jūsu PWM produkciju uz neizmantoto ievadi pin, tad tulkot šo līmeņu savu atvērtā kolektora pin, kas jums ir velk līdz 10 voltiem. Darba Done!