Kā uzrakstīt draiveri uz MCU?

• Thread starter seadolphine2000
  • Start date
S

seadolphine2000

Guest
Hi, ... Var kāds man palīdzēt rakstīt draiveri USB Bluetooth dongle.? Es gribu augšupielādēt šo draiveri mikrokontrolleru. Visa ideja ir es gribu savienot Bluetooth dongle uz MCU, lai sazinātos ar manu mobilo tālruni, izmantojot Bluetooth. Var kāds palīdzēt.? Paldies ļoti daudz par jūsu laiku.

Vispirms jums ir nepieciešams izvēlēties kādu mikrokontrolleru kas nodrošina USB Host ports. AFAIK jūs varat atrast šāda veida atbalstu par augstākās klases microcontollers tikai un tās nav iespējams nodrošināt vispārēju risinājumu, kamēr jūs pabeigt micorcontroller.

Pateicoties ļoti daudz par jūsu atbildi, es gaidīju ilgi. Mikrokontrolleru būs viens no šiem: PIC18F2455 un PIC18F2550 un PIC18F4455 un PIC18F4550. Bluetooth dongle ir no Billionton http://www.billionton.com.tw/website/product/doc/GUBTCR41.htm Diemžēl, šis USB Bluetooth Dongle ir vienīgais modelis pieejams, kur es dzīvoju. Paldies ļoti daudz par jūsu palīdzību.

dipal_z wrote:
Vispirms jums jāizvēlas mikrokontrolleru, kas nodrošina USB Host ports
seadolphine2000 wrote:.
mikrokontrolleru būs viens no šiem: PIC18F2455, PIC18F2550, PIC18F4455, PIC18F4550.
Vai tiešām tie mikrokontrolleri sniedz USB Host ports ? Es tā nedomāju

[Quote = budhy] Vai esat droši, ka mikrokontrolleru sniedz USB Host ports ? Es tā nedomāju [/quote] Es piekrītu jums Budhy, šeit ir citāts no datu lapas, ja tas skaidri minēts, ka USB host ir nepieciešama otrā pusē.
PIC18FX455/X550 ierīce ģimene ir pilna ātruma un maza ātruma saderīgu USB seriālais interfeiss Engine (SIE), kas ļauj ātru saziņu starp jebkurām USB uzņēmējas un PIC ® mikrokontrolleru.

Paldies visiem jums, puiši, .. Es zinu, ka MCU 's es minēts iepriekš nav USB resursdatora kontrolleriem. Tāpēc es izvēlējos MAX3421E vai līdzvērtīgu. Bet, es vēl joprojām ir nepieciešams, lai rakstītu vadītāju par USB Bluetooth dongle esmu. Paldies vēlreiz par jūsu laiku.

ja jūs vēlaties rakstīt usb draiveri PIC18FXXXX jūs varat izmantot Mikroc kompilatoru tas padara vienkāršu draiveri šai MCUs bet šis kompilators creat par vergu draiveri un Tev ir vajadzīga uzņēmēja vadītājs pārāk. Es domāju, ka šī vietne palīdzēs Jums par uzņēmēja vadītāju www.usb.org

Yali, ... Paldies ļoti daudz par jūsu palīdzību. Es esmu zinu par uzņēmēja / perifēro jautājums. Es izvēlējos MAX3421E, kā uzņēmējai, bet man joprojām ir nepieciešama vadītājam Bluetooth dongle. Es strādā tagad uz MikroC kompilatoru, tomēr tas prasīs kādu laiku, lai pierastu pie tā. Paldies atkal mans draugs par jūsu palīdzību. Es atklāju, ka MikroBasic 5.0.0.2 tāds pats USB_HID bibliotēku ka MikroC būt.

Attached šeit ir kods es atradu par USB savienojumu tomēr, šis kods tiek rakstīts uz HID. Arī tas ir tikai intialization, tur nekas minēts par to, kā uzrakstīt draiveri. Man ir jautājums: kods saka, ka tur ir skaitļu secība tiek nosūtīts uz PC, izmantojot USB kabeli. Kā es saņemšu šo secību? Es varu pārbaudīt? Paldies ļoti daudz par jūsu palīdzību.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back