kā uzlabot spēlē salocīts cascode pastiprinātāja

C

chichi

Guest
i am projektēšana salocīta cascode pastiprinātājs, ar ļoti liela un zemu vajadzīgo strāvu, kad es kādreiz es palaist Montekarlo simulācijas ritms, bet tikai neatbilstība ir izvēlēts DM iegūt un MK iegūt ļoti atšķirties, ir neatbilstība ir tiešām slikts, var kāds man pastāstīt, kā uzlabot neatbilstību visa ķēde? paldies

Pašreizējā spogulis daļa ietver ne-trivial summu pieaugums, kā arī. Interdigitate spoguļi, palielināt kanālu garumiem.

Es esmu arī saskaras ar līdzīgām problēmām. Neatbilstības ir skrūvēšanai mana atvērta cilpa pieaugums. Piemēram, attiecībā uz I ilga MC 30 atkārtojumiem (ierosina UMC MC datu lapu) un mans atvērtais kontūrs pieaugums, kas bija paredzēts ap 7K samazinās līdz dažiem 1K. Tikai vienu vai divas iterācijas hits mana atvērtā cikla pieauguma. Es augstu vērtēju visus ierosinājumus par šo problēmu. Paldies Nandish

Sveiki chichi Ko setup jūs izmantojat, lai DM un MK iegūt simulācijas? Vai esat uzstādījis pastiprinātāju ieeju ar diviem neatkarīgiem sprieguma avotu, jo daudzi newbies darīt? Vai izmantot vienība iegūtu bufera konfigurācija ar atbilstošu shēmu, AC sim? Pirmajā gadījumā Jūs varat viegli iegūt DM un MK iegūt variācijas neatbilstību simulācijas. Tikmēr, jums jāpaļaujas uz kompensēt spriest, cik labi ir neatbilstība. Jo veselais saprāts var uzlabot atbilstību, ņemot lielu ierīces izmēri, augsta transconductance efektivitāti (Gm / Id) attiecībā uz diferencētu pāri un cascode ierīces, zems (Gm / Id) pašreizējiem spoguļiem. Parasti tikai diff. pāri un 2 spoguļiem ietekmi uz kompensēt no salocīta cascode amp. Man personīgi nekad nav mākslīgi DM iegūt posmā neatbilstība analīzē, jo tas nesniedz sajūtu. Ja setup / shēma ir pareiza nav liels variācijas DM pieaugums ir paredzams, jo neatbilstība. No otras puses DM pieaugums parasti ir pārbaudīts PVT simulācijas, un tā var / vajadzētu būt ļoti atšķirīga. Sveicieni

Hi Denis, man ir darīts kompensēt aprēķinot savu salocīta cascode OTA. Manā testa stenda OTA ir konfigurēta tā, kā vienotību iegūt buferšķīdumā. Tad, izmantojot wavescan es mēra starpību starp ieejas un izejas laikā Monte-Karlo simulācijas ar neatbilstības un procesu variantu. Iegūtais fails tiek importēts, lai Matlab, lai izmērītu 3 sigma nobīdi. Vai jūs, lūdzu, pārbaudītu, vai šī pieeja ir pareiza? Vai es esmu missing something here? Uz Nandish

Sveiki Nandish, Jā, kompensē no ieejas atšķirība vienībai gūt config (jums nodarbojas ar vienu beidzās OTAs par periodu līdz atbildes reakcijai). Veids, kā jūs iegūt sigma vērtības ir atkarīgs no rīki jums ir. Vispār, ja jums ir pietiekami daudz datora resursus / instrumenti "spējas / laiks var novērtēt kompensāciju par dažādām temperatūrām, barošanas spriegumu, par ieejas CM diapazons (ICMR) uc citu punktu malas varētu būt sakarību starp ICMR un rezultātu diapazons . Ja jūsu ieejas signāliem ir ICMR bet ārpus ražošanas klāstā Jūs un otrādi nesaņemtu vajadzīgo pastiprinājums (milzīgs nobīde). Jūs varat veikt setup elastīgāku attiecībā izejas līmeni, ja arī nedaudz shēmas (2 vcvs un 1 VDC), kas negatīvas atsauksmes. Atvainojiet, nevar parāda, kā. Ja jums ir nepieciešams, varat mēģināt sekot, lai teksta apraksts: 1. Vcvs (InPos ar rezultātu OTA, InNeg ar VDC, OutPos uz 2 vcvs, OutNeg GND), VDC nosaka vēlamo izejas spriegumu OTA, 2 vcvs (InPos līdz 1sr vcvs , InNeg GND, OutPos ar negatīvu ievadi OTA, OutNeg pozitīvu ieguldījumu OTA), tagad cilpa tiek noslēgta. Visi vcvs'es lietošanas pieaugumu = 1, un jums ir arī VDC nosakot ieguldījumu CM līmeni, kas ir saistīts ar pozitīvu ieguldījumu OTA. Starp 2 vcvs var iekļaut RC vai LC LPF ķēdes maiņstrāvas simulācijas vai zonde STAB analīzei. Virknē ar negatīvu ievadi var iekļaut maiņstrāvas avots AC sims. Sveicieni

Hi Dennis, Thanks daudz! Tas ir ļoti noderīgu informāciju, kas jums ir kopīgs ar mani. Liels paldies par to. Pēc jūsu norādījumiem man ir radījuši ātri shematisks testa stenda. Lai gan varētu būt noderīgi citiem Kopienas fellas. Vai jūs, lūdzu pāri jāpārbauda, vai tā pareizi vai ne. Arī Deniss, kā par nobīdes ievadi pāriem, ja produkcija kopējo režīmā un ieejas kopīgu režīmu, ir dažādas. Kā pārliecināties, ka šajā simulācijas ieejas pāri paliek piesātinājumu. Paldies vēlreiz par jūsu informatīvo post. Uz Nandish

Šķiet man nav rakstīt skaidri "jums ir arī VDC nosakot ieguldījumu CM līmeni, kas ir saistīts ar pozitīvu ieguldījumu OTA". Jo ķēde jums izdarīt jums ir pievienot VDC avotu un savienojiet to ar pozitīvu ieguldījumu OTA. Šis VDC noteiks ievadi CM līmenī. Maiņstrāvas avota virknē ar VDC var izmantot CMRR sim (bet tikai viena maiņstrāvas avota būtu jādod tajā pašā laikā). Tagad jums ir divas VDCs, viens ievades CM un citiem vienu izejas līmenis. Atrašanās vieta "iekļauj šādu tekstu iprobe šeit" atbilst vieta, kur var pārtraukt strāvas ķēdes maiņstrāvas vai STAB simulācijas laikā ķēde ir līdzsvarā pie tā DC ekspluatācijas viedokļa. Par Cadence's STAB analīzi var ievietot VDC = 0V virknē ar plīšanas punktu (un ārpus tās vietu analīzē nosakot logā), vai arī varat izmantot tradicionālo tehniku AC analīze ar LPF (RC vai LC) punktu. Vai kādreiz Jūs varat izmantot "sp1tswitch", "sp2tswitch" elementi veido analogLib, par kuriem jūs varat iestatīt stāvoklī atkarībā no analīzes jums (atslēga DC cilpu un lauzt, AC). DC: OutPos par VCVS1 == uz VCVS2 Maiņstrāvas InPos: OutPos no VCVS1 == peldošas, no VCVS2 == GND InPos

Hi Denis, Paldies par jūsu atbildi. Tas ir ļoti noderīgi. Pat pirms es var izmērīt kompensēt manas salocīts cascode OTA, es saskaras kļūda mērot atvērta cilpa peļņu OTA. Man šādi manā MC simulācijas: 1) sniedz ieguldījumu vinilhlorīda uz OTA un atstāj atvērtās cilpas OTA. 2) Set. Ac no 1Hz līdz 10GHz 3) Uzstādīt SIGMA 3 4) Palaidiet MC ar procesa un 200 atkārtojumiem neatbilstību. 5) Matlab pēcapstrādes skaitīšanai vairākas reizes OTA atbilst atvērtā cikla ieguvums prasības. Es gribu atvērt cilpa iegūt no 5000, un no 200 sākas gandrīz 50-10 atkārtojumiem atbilst manām spec. Vai ir kāds slēgtā kontūra tehniku, lai novērtētu atvērtās cilpas iegūt? Pretējā gadījumā jūs varat lūdzu, norādiet, ko es daru nepareizi pašreizējā simulācijas setup? Lūdzu, lūdzu sedz ar mani kā es esmu jauns, lai analog circuit design. Thanks a lot, lai gan no savu vecāku amatu. Lūdzu, ieteikt kaut ko par iepriekš minēto problēmu. Uz Nandish

Jums ir jāzina, ka AC analīze sākas no DC darbības brīdi aprēķinā (vai vienkārši no DC analīze). Pēc tam ķēde ir linearizētas aptuveni ekspluatācijas viedokļa un AC analīze tiek veikta. Ja jūsu OTA nelīdzsvarots daži nobīde (piem., MC sims) tas ietekmēs pieaugumu. Iedomājieties, kas būtu par izlaides, ja reizina sagaidāms atsver paredzamais ieguvums? :) Tātad jums ir līdzsvars OTA skaitļošanas reālais ienākums. Tas nozīmē, ka DC analīzei Jūsu OTA būtu stabilizēt ar negatīvas atsauksmes apkārt, vai slēgtā kontūra, vai, piemēram, būt vienībā iegūt konfigurāciju, kā bieži izmanto. AC analīze (pēc DC) cilpa jābūt pieejamai (sadalīti aka), citādi iegūt, noteiks negatīvas atsauksmes. Lauzt cilpas AC analīzi (ne DC) RC / LC LPFs tiek izmantotas, kā arī citas sastāvdaļas, es aprakstīju iepriekš. Mēģināt sākt ar ofseta MC modelēšana (parasto DC) nekā tad, ja jums izdodas jūs varat turpināt iegūt modelēšana (DC + AC). Personīgi es izmantoju MC ofseta prognozi, un es nekad izmantot MC sim uz pastiprinājumu, es izmantot PVT vietā. Tas ir tāpēc, MC neatbilstība ir nenozīmīga ietekme uz peļņu, bet MC procesu tikai nepietiekami novērtē ietekmi procesa labumu.

Jums vajadzētu noformēt ķēde ir neobjektivitāti ķēdes gudri, ja daži vērtību izmaiņas galvenā ķēde, aizspriedumiem ķēdes ir aiz tā. Protams, dažas neatbilstība problēmas nevar noteikt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back