Kā uzlabot mikrokontrolleri sniegumu?

N

nhashemi

Guest
Hi all, jūs zināt, kā mēs varam uzlabot dažādas mikrokontrolleri sniegumu? Es domāju, ka ir daži, piemēram, cauruļu oderējumu metodes, kas palīdz mikrokontrolleru darbosies labāk nekā citas šāda veida. Paldies jau iepriekš: D

Es domāju, ka to darbības rādītāju uzlabošanā ir kaut ko jūs varat uzzināt ar savu prasību. Piemēram, ja jūs vēlaties, lai jūsu UC veikt daudz ātrāk izmantot lielāku CLK 20 40Mhz. Izmantojiet doma, ka tā veiks ar mazāk laika process. Montāžas valoda vienmēr ir labākais, lai ātri izpildi. Cauruļvadu ir kaut iekšējo visās mikrokontrolleru, kas ir RISC pamatā process. Ir 3 līmeņa izpilde notiek Ielādēt, Decode & Execute. Uz Chanchal

kā uz mani saprastu par savu problēmu, jūs nevarat uzlabot uc veiktspēju, piemēram, cauruļvadu, bet jūs varat pārslēgties uz montāžas valodu ātri izpildīt, bet tas jums ir jāatbilst, ka UC var darboties vai ne jūsu pieprasīto radiofrekvenču. Un Cauruļvadu ir dažādas lietas, tas var būt 3/4/5 posmā cauruļvads un tas ir būvēts spalvu uz uc, piemēram, ARM no philps

Nu, tur r divējādi, lai uzlabotu darba: 1) uzlabot iekšējā arhitektūra ar procesoru, kas ir noteikta pēc mikroshēmā si ražots. 2) Palielināt pulksteni vai darbības frekvenci procesoru. Atkal jaudas izkliedes palielinās atkarībā no frekvences Tātad tas ir atkarīgs no mums lemt ......... ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back