kā to izdarīt ieejas līmenī simulācija uz modelsim?

C

cherjier

Guest
hi, i bija darīts uzvedības simulācijas bija iet, bet neizdoties pēc pamatnostādnes īstenot FPGA. Es gribētu darīt ieejas līmenī simulācija uz modelsim bet es nevarēju atrast nevienu pamācību vai guide par to. var kāds ieteikt man saiti vai pamācību? lūdzu, informēt mani .. paldies.

Mēģiniet ISE "sintēze un Simulation Design Guide", nodaļa "Imitē Your Design", iedaļa "Simulation Punktus ABL Design Flow". Tajā aprakstīti dažādie jautājumi sintezējot un maršrutēšanu, kur jūs varat palaist simulāciju. Tikai viens no šiem starpposmiem, ka es esmu mēģinājis, ir pēdējais "Timing Simulācija Post-Vieta un Route". Tas ir bijis ilgs laiks, kopš es esmu darījusi, ka no ISE Project Navigator (I parasti izmanto partiju failus), bet mēģināt "Izveidot Post-Place & Route Simulation Model" saskaņā ar "Place & Route", posteņa procesā koku.

paldies visiem par atbildi. Es domāju, ka nedaudz iegūt priekšstatu par to, kā darīt uz Xilinx ise vai modelsim. ISE simulators šķist tikai Lite versija, un tas tikai spēj modelētu nelielu dizainparaugu tikai. dokumentu var atrast zem programmas rokasgrāmatu, kas ietvēra reiz u instalēt Xilinx instrumenti. Man ir cits vaicājums uz glbl.v kas nosaka GSR un GTS signālu, kā definēt šo signālu par faktisko dizains īstenošanā? jo man ir nepieciešams definēt šo 2 signāls par manu testbench. kādi padomi?

Ja jūsu FPGA loģikas vajadzībām, vadīt GSR vai GTS, tad meklēt jūsu ISE bibliotēku Guide īpašu primitīvas, piemēram, STARTUP_SPARTAN3 (aizstāt savu FPGA tipa nosaukums). Tomēr lielākā daļa projektu, nav nepieciešams to darīt. Es nekad neesmu tieši izmantot GSR vai GTS kādā no maniem projektiem. Laikā simulācija, es vienkārši iekļaut glbl.v uz failu saraksts tiek apkopota, lai testbench varētu pareizi inicializ dažādu Xilinx bibliotēka primitīvas, kas liek tām. Ja jūs sākt modelsim no ISE Project Navigator, es domāju, ka tas automātiski ietver glbl.v kaut kā. (Es parasti notiek modelsim no komandrindas skriptu.) Es neesmu iepazinies ar ISE ir simulators, sorry.

paldies visiem par atbildi. Es veiksmīgi palaist simulāciju par modelsim: tas ir tas, ko man darīt: in modelsim, tikai apkopo simprims lib un glbl.v kopā. , lai sāktu modelētu, noklikšķiniet simulēt taustiņu, tad izvēlieties glbl un testbench pēc tam noklikšķiniet uz Labi. simulācijas vilnim būs pop augšu. paldies par palīdzību

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back