Kā to darīt uz vietas, gaismas un vārti testēšana Anik-F2 satelītu

K

kzoom

Guest
Ka-band freq 20-30 Ghz, nepieciešams zināt, kā setup RF testa iekārtas darīt spot gaismas un vārti testēšana? Jebkurš ieteikums ... Paldies.

I did daži darbs pie BSS Anik-F2. Es domāju, ka tas tika piegādāts jau. Anyways ... ir kādi pieredzējuši speciālisti vai inženieri uz rokas pēc palīdzības? Tas ir ļoti dārga iekārta tā nav trieciens to!

Tā ir izveidota un darbojas. Es strādāju par nodošanu RF testēšanas plānu kopā, un par tīkla darbību integrācijas programmu. Man šķiet, nevaram atrast nevienu inženieris, kas ir lauka zināšanas. Jebkuras idejas, kur es varu saņemt palīdzību?

Vai ir kādi doc ir no F1, ko var izmantot? Kas integrācijas līmenis ir jums? Kas ēka / workarea? Kāda ir jūsu fona?

Jā, pāris. Tas ir lauks Spot Beam testēšana un trīskāršā punkta testēšanu. Programmatūru, lai veiktu lielāko daļu datu ierakstīšanas automaticly. Background RF bezvadu.

Tu esi TA? Testēšana highbay? Man nav nekādas pieredzes tur. Es strādāju TK kā komponentu inženieris darot tranzistors līmeņa dizains un MMIC testēšanu. Man var būt daži ieteikumi par konkrētiem intruments, savienojumi, utt bet cik jūsu STE un programmatūra ir bažas es nedomāju, ka kāds šeit var palīdzēt. Jums ir nepieciešams kāds no iekšpuses, tā vienkārši jautājiet apkārt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back