Kā to darīt stūra analīze pēc parametra analīzi?

J

Julian18

Guest
Hi, tur: mēģinu palaist Stūra analīze pēc parametra analīzi, kā šis loadPcf ("xxxxx.pcf") parameterAnalysis ("id" vērtībām "(90u 100u 110u)?) CornerRun () cornerMeas (), bet rezultāti nav parametrs rezultāts . tikai stūra simulāciju rezultātu. Kā to darīt stūra analīze pēc parametra analīzi? Paldies

Tas sajukt nestrādās. Ja u interesē stūrī kā izejas u var pievienot "id" mainīgo "xxx.pcf" un "xxx.dcf", un darīt tīra stūra simulāciju. Vēl viens veids ir darīt visu (stūra un parametriskā modelēšana), ar cilpu paziņojumus, vienkārši "palaist ()" uz vienu cilpu. Bet šādā veidā requeres dažas programmas.

Hi DenisMark var u liecina man SKILL skriptu? Es domāju, ka ir jādara kaut kas mēms, kā parādīts zemāk foreach (ierīce "(" TT "" ss "" FF ") foreach (elements" ("typ" "min", "max") modelFile ("(" / xx / xx / 1.scs "sprintf (nulles"% s "ierīce))" ("/ xx/xx/2.scs" sprintf (nulles "% s" elements))) paramAnalysis ("id"? vērtībām "(90u 100u 110u) paramAnalysis ("VD"? vērtībām "(1.62u 1.8u))) paramRun ())), kas nedarbojas, šķiet, ka foreach izteikumu nevar ligzdotu un sprintf nevar dot modeļa failu labajā definīciju. lai jūs varat augšupielādēt dažas pārbaudītas skriptu darīt visu darbu? Tas ir tik garlaicīgs darbs, lai manuāli uzrakstīt simtiem stūriem paziņojumu PCF failā. Paldies

U ir kļūda, pareizā līdzīgs šim: modelFile (saraksts ("/ xx/xx/1.scs" sprintf (nulles "% s" ierīce) sarakstā ("/ xx/xx/2.scs" sprintf (nulles "% s" elements))) Param analīze u var mainīt, izmantojot "par" pārskatu pašā maner "Tas ir tik garlaicīgs darbs, lai manuāli uzrakstīt simtiem stūriem paziņojumu PCF failu" Es piekrītu pilnīgi.. Ir ideja uzrakstīt wrap OCEAN kodu un izmantot to visu. Pēc dažām izmaiņām ADE radīto OCEAN skripts var izmantot šo wrap skriptu. es esmu darījusi, piemēram skriptu, kā minēts apmēram pirms diviem gadiem. Šajā laikā es iemācījos SKILL programmēšana. Bet es esmu pastāvīgi gatavojas atjaunojas šo wrap skripts, jo tā ir nepilnīga Galvenā ideja ir, izmantojot ārējus failus ar pielāgotu formātu procesa un stūra apraksts.. lai u var būt vairāki stūra mainīgie kā u, piemēram, nemainot wrap skriptu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back