Kā tikt galā ar pašreizējo avotu amplifer?, Kad tapeout

B

boooser

Guest
I izstrādāt sinple amplifer?

In slīpo ķēde ir strāvas avots piegādāt slīpo strāvas galvenais amplifer?

Un tagad es vēlos lente šo amplifer.

Šeit nāk jautājumu?Kā tikt galā ar ideālu pašreizējais avots?

Vai man dot bandgap ķēdēm, lai saražotu avots pašreizējais?

Vai ir citas vienkāršas īstenošanā?

Paldies!

Subtelne wzornictwo, wyświetlacz LCD ukryty w przednim panelu i dostęp do serwisów społecznościowych to główne cechy nowego telefonu Samsung E2530.

Read more...

Jums ir nepieciešams sava veida pašreizējo avotu, piemēram, piegādes neatkarīgas, PTAT, vai temp.neatkarīgiem avotiem.Tās var atrast jebkurā analog IC tekstu.

Viens no tipiskiem pašreizējo spoguļiem ir pietiekami, es domāju.
Kādu pastiprinātāja tas ir?Kopējā avots?
a.

Pirmkārt, jums radīt strāvas avotu, izmantojot bandgap PTAT sturcutre.Un tad jūs izkārtojums strāvas spoguli pie pašreizējā avots, un pēc tam jūs let pašreizējā plūsmu uz pastiprinātāja, kas var būt tālu no PTAT pašreizējo avots.
Atcerieties, neļauj sprieguma palaist tālu, jo tas dos kļūdas ar pašreizējo vēlaties.

laba un vienkārša sistēma ir konstants-transconductance slīpo ķēdes, varat atsaukties uz David A. Johns un Ken Martin - Analog Integrated Circuit Design - Nodaļa 6
nepieciešams pieslēgt ārējās pretestības un pielāgot izturību, lai sasniegtu vēlamo pašreizējo

Tas atkarīgs no tā, cik precīzi pašreizējā vēlaties radīt.Bandgap mehod ir precīzāka nekā const-GM metodi.Bet to izmaksas, daudz jomā.

Hi Booser,

Kad un uzdot šo jautājumu, es domāju, ka jums nav pazīstami ar analog dizains, jo visi izveidojuši op-amp būtu jāspēj izstrādāt pašreizējā slīpo darīt gala darbu.Tagad jūs nezināt, kā veidot kārtējo tendenciozitātes, tas nozīmē, ka jūs nav pazīstami ar analog dizains, es domāju, ka jūsu op-amp nebūs darba noteikti, kas ir godīgi.
Es ieteiktu jums sēdēt un mācīties vairāk par jūsu amplifer vēl viens mēnesis, lai pārliecinātos, ka jūs zināt, kādi ir pašreizējā neobjektivitāti un to, kā tas mijiedarbojas ar savu pastiprinātāju.Tā būtu slikta sajūta, ja jums beidzot redzēt savu circuit nedarbojas, šādā veidā.

Labi., lai atbildētu uz jūsu jautājumu, es domāju, ka jūsu op-amp nav sarežģīts, tāpēc tikai vienkāršu pretestības slodze pašreizējais avots ir pietiekami,
lai gan šis pašreizējais slīpo atšķiras ar PVT.Rūpīga līmējumu var būt pietiekami, jūsu deisgn.
Atvainojiet, ka kāds ieviest bandgap vai PTAT pašreizējo avots viņam, es nedomāju, ka šobrīd viņš var nodarboties ar šādu dizainu, kas bandgap dizainparaugi ir vēl grūtāk nekā tas, ko viņš tagad dara.tikai vienkāršu rezistors slodze pašreizējais spogulis ir pietiekami labs uz tiesu

Attiecībā uz jautājumu nekas par operatīvās pastiprinātājs.Jautājums ir par vienkāršu pastiprinātājs.Ir skaidrs, ka reālie kārtējie avots ir vajadzīga visos simulāciju.A.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back