Kā tikt galā ar dreifējošām āķu, jo tas palīdz, lai piesātinātu kondensators?

G

go2tariq

Guest
Dear All, Es esmu strādā ar maksas pastiprinātāju un vēlaties izmantot tīru integratoru. Tikai jautājums, ja kāds var ieteikt, kā rīkoties ar dreifējošām cuz tas palīdz, lai piesātinātu kondensators. Jebkura liecina op-amp, piemērojot elektrometra ar zemu aizspriedumiem pašreizējo un nulles novirzes. Jebkurš iepriekšminētā noteikuma priekšlikumu ar ļoti appreciated. Regards, Tariq

Kas ir pieteikums, BW? Nav ideāla integratori, jums vienmēr būs nomainīt savu kondensators.

Es saprotu, es vēlētos izmantot niedru relay slēdzi. Bet kompensētu sprieguma un zema slīpo strāvas ievada kondensators, lai piesātinātu.
Kas ir pieteikums, BW? Nav ideāla integratori, jums vienmēr būs, lai atiestatītu savu kondensators.

Ja jūs meklējat īpašu daļu, ir daudz pārdevēji, kas var sniegt šādu, piemēram AD8608 ADI, ir 200fA aizspriedumiem un ap 20uV nobīdi. Bet tomēr tas nenovērsīs parazitāras iekasēt kondensators. Jums būs likts pa kondensatora slēdzi un novadīt to starp mērījumiem. Jūs varat vēlāk, kalibrēt jūsu sistēma par kļūdām. Es ceru, ka es sapratu jūsu jautājumu pareizi, un tas palīdzēs.

... kā tikt galā ar dreifējošām ...
integrācijai mikrosekundes pašreizējās impulsiem (staru detektoru) mēs izmantojām ļoti augsta omiskā pretestība * (1 .. 10GΩ) paralēli integrācijai kondensators - laika konstante vēl bija rīkojumu ms (C = 1pF). Nobīde straumes secībā NA, tad maiņas izejas tikai daži MVS. * Stikla iebūvētas pretestības uz Teflona ® izolatori

Paldies Steve par jūsu atbildi. Es atklāju kaut ko interesantu, ka, ja es izmantoju kondensatora (10 PF), lai apturētu dc iet cauri un pēc tam izmantot pašreizējo izveidotājs. Nav piesātinājuma vispār. Bit slīdēt ir tur, bet es domāju, ka tas ir tāpēc, ka trokšņa apkārt. Jebkādi komentāri vai cirticism par šo shēmu tiks novērtēti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back