S
shengwuei
Guest
Cienījamie visiem, Man ir nosūtīt / saņemt sistēma, kas ir funkcionāli strādāt, bet ir "amortizācija (?)" Problēma par saņem ceļu. Vienkārša sistēma blokshēma kā norādīts zemāk, maza, bet ne nenozīmīga "slāpēšana" vilnim var novērot gan pirms, gan pēc tam saņem pastiprinātājs (iestatīti sarkans kā attēlā, šī problēma kļūst nopietna pēc pastiprināšanas saņem pastiprinātājs). Es neesmu pārliecināts, ka tas ir "slāpēšanas" problēma vai ne, jo no viļņiem frekvence ir daudz zemāka nekā nosūtīto signālu (50MHz). Esmu pievienotās dažas sērijas kondensatora, lai filtrētu vilnim, bet konstatēja tās bezjēdzīgi. Iespējams, ka ir vēl daži augstas frekvences daļa (netālu no raidīšanas frekvence) iekšpusē vilnim tik vienkāršs zemas caurlaides filtru nedarbosies. Es domāju, man ir nepieciešams, lai atrastu cēloni "slāpēšanas" problēmu, lai es varētu darīt to pilnīgi pazūd saņēmēja ceļu. Tiešām nav ne jausmas par to, kā atrisināt šo problēmu, ikviens var dot man pavediens par to? Novērtēti par savu ieguldījumu.