Kā tiek izmantotas LED diodes vietā 7 segmentu displeju

N

narindia16

Guest
I Got pulksteni ķēdē. Tas ir par 6 septiņu segmentu displeju. Es gribu veikt lielu pulksteni. Vai ir iespējams, ka pēc testēšanas šis mazu pulksteni ..... i nomainīt 7 segmentu displeju ar Bigger klāja LEDs, pielodēti formā 7 segmentu. Ja jā, kādas izmaiņas man ir jādara ar in circuits. Es esmu pievienojot ķēde kopā ar šo problēmu.

Dear narindia16 kāpēc nav jums izmantot lielāku 7 segmentu displeju? Es domāju, ka tas būs vairāk veikls, lai izmantotu 7 segmentu displeju. pārbaudīt Google, lai atrastu izmēru, kas ir piemērots Jums. Ja jūs joprojām vēlaties izmantot diodes man max izmērs numuru, kuru vēlaties. Pārbaudīt šo lielo noveda 7 segmentu http://www.qrp.pops.net/cmos1.asp Paldies, tikai palīdzēja man poga

Ir daudz ļoti lielu 7 segmentu displeju tirgū. Vienīgā problēma ir tā, ka liels no tiem ir 2-4 diodes virknē savieno ar katru segmentu. Tas nozīmē, jums būs nepieciešama augstāka sprieguma vadīt tos. Ja jūs veidojot savu cipariem, vienkāršs risinājums ir izmantot 1 noveda katru segmentu vai savienotu 2 vai 3 gaismas diodes katru segmentu paralēli (vienā ierobežojot rezistors katram LED). Regards

[Quote = narindia16] I Got pulksteni ķēdē. Tas ir par 6 septiņu segmentu displeju. Es gribu veikt lielu pulksteni. Vai ir iespējams, ka pēc testēšanas šis mazu pulksteni ..... i nomainīt 7 segmentu displeju ar Bigger klāja LEDs, pielodēti formā 7 segmentu. Ja jā, kādas izmaiņas man ir jādara ar in circuits. Es esmu pievienojot ķēde kopā ar šo problēmu. [/Quote] ir iespējams veikt lielāku 7 seg displejs Izmantojot LED diodes .. es tiešām labprātāk izmanto lielāku 7 seg displejs nekā improvizēt izmantojot paralēlo diodes .. ja jūsu gatavojas izmantot skaits, LED, lai izveidotu lielāku ciparu tas nozīmē, ka tas patērē daudz pašreizējām .. Tomēr, ja jūsu gatavojas izmantot lielākus 7seg displejs tas prasīs augstāku spriegumu .. tāpēc tās līdz jums, ja jūsu gatavojas Gaismas diodes vai lielāks 7seg .. praktiski runājot lielāku 7seg displeji ir daudz dārgāka, salīdzinot, izmantojot LED diodes .. Goodluck!

74hc244 nevar vadīt LED, izmantot PNP tranzistors vadīt LED. Nandhu

Thanks daudz par jūsu suggesstions ........ es domāju, ka, izmantojot lielāku segmenta būs labāka ideja ..... kādas izmaiņas man ir nepieciešams, lai šajā ķēde? kā jūs teicis, ka man būs jāvelta vairāk spriegumu ........

[Quote = narindia16] Thanks daudz par jūsu suggesstions ........ es domāju, ka, izmantojot lielāku segmenta būs labāka ideja ..... kādas izmaiņas man ir nepieciešams, lai šajā ķēde? kā jūs teicis, ka man būs vajadzīga vairāk spriegumu ........[/quote] Jūs varat izmantot PNP tranzistors par augstāku spriegumu braukšanas Nandhu

Hi tas ir senthil. No jūsu shematisks, jūs izmantojat kopēju katodu displeju. jūs varat izmantot jebkuru LED displeju. jums vajadzētu zināt, vadīja darba sprieguma. Šajā darba spriegums ir dota kā braukšanas spriegumu zem ķēdes.
9_1252126493.jpg
jums vajadzētu sniegt atsevišķus draiverus katrai LED. varat sazināties ar rashdriver@in.com Izbaudiet ar savu pulksteni. bye.

Tā nav laba ideja, lai izveidotu savienojumu slodzi, NPN tranzistors kā senthil parādīja. Tas nevajadzīgi izkliedēs varu ar 470Ω rezistors, kas palielinās enerģijas avota pašreizējām prasībām. Tāpat nav uz pašreizējo ierobežojumu, kas plūdīs caur LED. Izmantot kombināciju NPN un PNP, kā parādīts. Jums ir nepieciešams, 7 / 8 piemēram draiveris ķēdēm par katru segmentu. Jums ir nepieciešams, lai mainītu vērtību R1 (470E), atkarībā no barošanas sprieguma V + un segmenta pašreizējām prasībām. Jūs varat atbrīvoties no tranzistori saistīts ar kopējo katoda (T3/T4), un savienot to tieši uz UN2803 vadītājs, kas jau izmanto savu dizainu. Edit: aizmirsu nodot bāzes rezistoru, lai BC557. Labots to.

u var izveidot lielas 7 seg disp Izmantojot LED diodes, savienot tās veidolā 7 seg disp. u nav nepieciešams mainīt plānojumu. vienkārši savienot VCC visu LED diodes segmentā kopā un izņemt vienu pieslēgumu. Tādējādi u būs 8 pieslēgumu. Tas būs tāds pats kā normāls 7 seg disp. Let me know, ja jums nepieciešama palīdzība __________________ Thanks, Rushikesh www.projectsof8051.com

Hi, Iam sorry par pazudušu pašreizējo ierobežojot rezistors sērija wth LED. Bet mans nav gatavojas patērē vairāk enerģijas. tikai analizēt attēlu un slēgt kuriem viens ir labāks par jūsu pieteikumu. Chip izvēlaties ir kopīgs abiem. tikai iam uzskata par vadītāju. Signāla jaudas izkliedes: 915.2uw Avots jaudas izkliede: 375.7mw Signāla jaudas izkliedes: 31.2uw Avots jaudas izkliede: 14.98mw Lūdzu, izlabojiet mani, ja mana doma ir nepareiza. Senthil

BC557 ir savienots nepareizā veidā jūsu simulācijas shematisks. Power izkliedēšanu BC547 ir augsta, jo es aizmirsu, lai izveidotu savienojumu bāzes rezistoru, lai BC557. Pievienojiet 4K7 rezistors uz pamatnes un redzēt, kā tas notiek. Lai labāk izprastu, jums vajadzētu redzēt arī spriegums starp tranzistori un gaismas diodes, lai redzētu, vai viņi ir pilnīgi ieslēgts. Šī jūsu circuit trūkums ir tas, ka, ja jums ir vairāk nekā 1 LED vadīt, bāzes emitētājs sprieguma (VBE), kas nepieciešams, lai ieslēgtu-on tranzistors būs daudz lielāks, un ja tas pārsniedz 5V, mikrovadības nevarēs pārvērst to gada. Manā circuit, VBE ir fiksēta, un jūs varat vadīt jebkuru skaitu LED.

Atvainojiet par šo amatu. Viens jautājums. Ja mēs nelietot tranzistors no iepriekš ķēdes shēmas, kas notiks? Kāpēc mums vajag tranzistors?

Microcontrollers nespēj braukšanas augstsprieguma / augsto tekošā slodzes. Tātad, lai vadīt lielāku slodzes lietojat tranzistors. Jūs nevarat tikt vaļā no tā.

Hi, I got savu punktu. Ja braukšanas pašreizējo prasību ir vairāk, tad mēs gatavojamies izmantot Darlington. Pretējā gadījumā vienkārši NPN / PNP zemas jaudas tranzistoru draiveri. Pārskatītās shēmas ir zemāk. Bet es domāju, ka FET ir pareiza izvēle, braukšanas kravas no mikrokontrolleru signāla. Jūsu norādījumu, ir vienmēr laipni gaidīti. Atā.

Tu vēl aizmirsu bāzes rezistoru, lai BC557. Skatīt manu modificēto shematisks iepriekš. Jā MOSFETs ir labi noteikšanu šādām lietojumprogrammām.

Tagad tā atjaunota. Jā, tagad jaudas izkliedes uzlabota. Fine. Atā.

[Quote = senthilkumar.b] Tagad tās atjaunināts. Jā, tagad jaudas izkliedes uzlabota. Fine. Bye [/quote]. Sveiki, Ko tad īsti šī ķēde? Kas mēģina darīt ar šo circuit? Kā jūs aprēķināt jaudas līmeni? (Vati)

Mērķis ir vadīt lielu strāvas slodzes. Liels 7-segmentu displeju prasa lielāku braukšanas spriegumu un strāvu, lai jums nepieciešams, piemēram vadīšanas shēmu.

[Quote = CMOS] mērķis ir vadīt lielu strāvas slodzes. Liels 7-segmentu displeju prasa lielāku braukšanas spriegumu un strāvu, lai jums nepieciešams, piemēram vadīšanas shēmu [/quote]. Iecirkņa Iepriekš tas 963.8uW pie 2.5Vdc?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back