Kā Test IC LM317T Izmantojot Multimeter?

K

kengloong

Guest
Kāds var man rādījusi, kā pārbaudīt trīs (3) leged IC LM317T Izmantojot Multimeter? Ceru, ka kāds varētu man palīdzēt, cik drīz vien iespējams. Regards, Keng Loong

Izmantojot multimeter testēšanas ICS ir ļoti neskaidrs jautājums .. Attiecībā uz LM317 es nedomāju, ka jebkādas pārbaudes būs izšķirošs .. Sveicieni, IanP

Es pašlaik traucējummeklēšanu UPS (nepārtrauktā barošana), lai jūsu informāciju, es jau aizvieto 4gab Power MOSFET STP60NF06 uz STP60N06. Bet UPS joprojām nedarbojas, problēma tagad ir, kad AC piegādi UPS, ir izeja. Kad es swithched off AC piegādes UPS norādītas neizdoties un nav AC piegādi izejas ligzda. Es esmu aizdomas LM317T kļūdains, bet es nezinu, kā to pārbaudīt 3 kājām IC. Vai jūs, lūdzu rāda man, kā var pārbaudīt šo komponentu? Vai jūs, lūdzu, iedodiet man vairāk skaidrāks explaination cik IC LM317T darba / operācijas. Es ceru, ka jūs varat man palīdzēt šajā jautājumā. Paldies un labākās regards, Keng Loong, Liew

LM317T ir virkne regulējama lineārā pozitīva sprieguma regulators. Tā ir koriģēt pin ievadi pin un izejas pin. Tas darbojas kā mainīga pretestība starp ieejas un izejas pin tā, lai starp izejas pin un pielāgot pin spriegums ir 1.25V. lai pārbaudītu to nenoņemot to varat izmērīt spriegumu starp produkciju un pielāgot pins. Ja tas ir mazāks nekā 1.2V vai lielāks par 1.3V, tad tas nav pareizi. Esi uzmanīgs, jo tas var slēgt, ja tā ir pārkarsis vai ja izejas strāva pārsniedz tās max 1.5A. Arī pasākuma ieejas spriegums minimālajā darba ieejas-izejas spriegums ir ap 2V. Parasti šādas IC tiek izmantots ar sprieguma dalītāju starp izejas pin pielāgot pin un zemes, lai iegūtu regulējamu spriegumu un to var izmantot kā strāvas avotu. Tās pinout tikai noregulēt-Vout-Vin skatoties uz to no priekšas.

[Quote = ptmsl] LM317T ir virkne regulējama lineārā pozitīva sprieguma regulators. Tā ir koriģēt pin ievadi pin un izejas pin. Tas darbojas kā mainīga pretestība starp ieejas un izejas pin tā, lai starp izejas pin un pielāgot pin spriegums ir 1.25V. lai pārbaudītu to nenoņemot to varat izmērīt spriegumu starp produkciju un pielāgot pins. Ja tas ir mazāks nekā 1.2V vai lielāks par 1.3V, tad tas nav pareizi. Esi uzmanīgs, jo tas var slēgt, ja tā ir pārkarsis vai ja izejas strāva pārsniedz tās max 1.5A. Arī pasākuma ieejas spriegums minimālajā darba ieejas-izejas spriegums ir ap 2V. Parasti šādas IC tiek izmantots ar sprieguma dalītāju starp izejas pin pielāgot pin un zemes, lai iegūtu regulējamu spriegumu un to var izmantot kā strāvas avotu. Tās pinout tikai noregulēt-Vout-Vin skatoties uz to no priekšas [/quote] Paldies par info,. Bet kā lai noteiktu, kura pin ir izejas vai ieejas? Es pašlaik remonts UPS, tikai nav pārliecināts, ka tas 1.2V ir AC vai DC? Kā pielāgot ieejas un izejas pin?

Šī IC ir 3 pins un heatsink savienots vidū pin too. Šajā pin ir izejas sprieguma. ja paskatās uz ic, kājas pret jums, labi viens ir ievadi pin. jums jāredz atšķirība minimālo 1.2V starp divām tapām, citādi IC ir kļūdains. turklāt pirmais tests ir redzēt, ja jums ir ievades spriegumu! 3. pin stabilizē atsauces spriegums to pienācīga darbība. Esi uzmanīgs, jo tā peldošā PWR piegādi, "redzot" tikai differnce starp ieejas un izejas, jums var būt pārsteigums, lai finf ļoti augsts un bīstami ieejas spriegumiem!

Hi! Laba ideja ir, lai saņemtu LM317T datu lapa: http://www.national.com/pf/LM/LM317.html Take IC ārā no shēmas un izmantot breadboard + 2 rezistori (vai 1 rezistoru un potenciometrs) un mainīga līdzstrāvas barošanas avots, tas savukārt, iespējams, jātestē ar multester. PRet LM317T nav līdzīgs TO220 lietošanas bipolāros tranzistors, kurus var pārbaudīt tikai ar ohmeter.

Ja tas ir lieta, jums ir aizdomas, tad ņemt to, un īstenot nākamo. Ja tas strādā, mest veco 317 prom. Protams, jūs varētu beigties ar diviem ceptiem 317 ir, ja kaut kas cits ir nepareizi. Tikai viegli veids, kā pārbaudīt šīs lietas ir faktiskā ķēdē.

Ja šis IC LM317T neizdoties / kļūdains, tas joprojām ražo spriegums pie izejas? Es saprotu, ka LM317T ir darbojas kā sprieguma regulators, tā tikai nodrošina saražoto produkciju spriegums ir stabils. Am I right? Tātad, iespējams IC joprojām ražo spriegums pie izejas? Lūdzu, izlabojiet mani, ja es kļūdos. Paldies!

Jā, tas ir iespējams, ka LM317 ir kļūdains un joprojām ražo spriegums pie savas produkcijas. Pārbaudiet spriegumu starp kreiso un vidējo pins (pielāgotu - Vout), skatoties no priekšpuses. Ja tas ir lielāks nekā 1.3V ierīce, iespējams, ir kļūdains. Kā LM317 izmanto ir atkarīgs no pieteikumu un ķēdes topoloģiju. Ja joprojām nav pārliecināts, ka pasākums spriegumu visos trīs adatas un, ja iespējams, pašreizējais no vidus pin (Vout) un atbildes, lai mēs varētu jums vairāk.

Turpmāk lūdzu testa rezultāti, ka man bija darīts ar savienots ar AC & akumulatoru piegādi. Testa rezultāts: - Centrs Pin & Right Pin AC = 5.68V DC = 6.15V Centrs Pin & kreisi Pin AC = 8.55V DC = 1.232VI klīst tagad ķēdes tagad ir pārvadā maiņstrāvas vai līdzstrāvas sprieguma, lūdzu padomu. Ceru, ka kāds var man palīdzēt atrisināt manu problēmu.

Izskatās kaut kas ir oscilating. Tā kā līdzstrāvas spriegums starp Pielāgot un Out ir pareizs un nav pietiekami daudz DC headroom starp ieejas un izejas, ierīce, iespējams, strādā. Jums ir jābūt vai nu mēģināt atrast pie ieejas pin ar osciloscope vai meklēt kondensatori ap šo circuit (sprieguma regulatori reizēm var oscilate ja to kondensatori ir kļūdains vai atgriezeniskā saite ir bojāta). Pēc tā, kā tas ir ķēdē pie akumulatora lādētāju vai invertora? Kāda ir izejas spriegumu no šī regulatora vajadzēja būt?

Paldies par vērtīgo informāciju. Regulatora vajadzēja būt 24,43 VDC bet tagad manā circuit produkcija ir tikai dodot 6.15VDC. Šī shēma, manuprāt, ir Invertor iemesls tas ir ļoti tuvu izejas ķēdē. Daži vairāk, kad es mēra Battery laikā UPS izslēgtu, akumulatora jauda ir 11.99VDC un, kad es ieslēgts UPS, tas tika nomainīts uz 12.16VDC. Tas nozīmē, baterija ir zem maksas, vai ne? Varētu lūdzu man paskaidroja, vairāk par oscilating process?

Jā spriegumu pieaugums norāda, ka akumulators tiek uzlādēts, bet es esmu noraizējies, ka 12.16V spriegums ir ļoti zems. Varbūt tas nav maksas, bet sprieguma palielināšanās izraisa kravas, atvieno no akumulatora. Vai varat savienot multimeter, lai izmērītu currrent virknē ar akumulatoru, lai pārliecinātos, ka uzlādes strāvu? Ja tas nav tas baterijas spriegums paaugstinās lēni ar laiku? Attiecībā uz svārstību tāpat kā vairums lineāro regulatoru LM317 ir daļēji pastiprinātājs braukšanas caurlaide tranzistors un paši varat oscilēt, ja apstākļi to atļauj (tā kļūst nestabila un ražo AC komponentu virsū DC izejas). Kas ir spriegums no pielāgoties pin uz zemes (DC spriegums) Kādas ir vērtības starp Vout-regulēt un pielāgot virszemes rezistoriem? Vai kaut ko mainīt, ja jūs ievietojiet kondensators 10uF aptuveni no Vout uz zemes vai no piemēroties zemes?

nevis izmantojot multitester, mēģiniet in-circuit testēšana. mēģināt pie varas ciruit ja ic ir pieslēgts tad izmēra ja ir pieejama spriegums pie ieejas pusē. ja tādas nav, tad izsekot atpakaļ iespējamās pārtraukumus ķēdēs. pasākums pretestībai ieejas rezistoru. ja ir ievades spriegumu, tad mēģināt pasākums izejas spriegumu. ja tāda nav pārbaudīt, regulēt pin no ic par iespējamiem pārtraukumiem vai atvērtu pretestības. ja visi rezistori ir labi un joprojām nav izejas spriegums, izredzes ir ic ir bojāts. arī mēģināt redzēt, ja tur sērijas caurlaide tranzistors savienots ieejas pusē ic īsās bikses vai atvērt. aizstāt ic uzreiz. būtu lietderīgi, ja shēmas diagramma ir pie rokas. lai jums veicas

Ko darīt, ja jums nav, izmantojot LM317T regulēt spriegumu, bet gan pašreizējo? Vai jūs pārbaudīt tādā pašā veidā? Piemēram, es konfigurēt raktuves, lai nodrošinātu konstantu 25 ma izejas, lai man nebūtu kaitējumu diodes. Tāpēc es regulēt slodze, ne sprieguma. Vai es testa to tādā pašā veidā, savienojot multimetrs starp Vadj un Vout pins? Bet tā vietā, kā iegūt 1,2-1.3v lasījumā, man būtu redzēt 25mA man tas konfigurēti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back