Kā tas 12 līdz 24V DC pastiprināt invertoru svārstās?

G

grittinjames

Guest
hai apmēram vienu PLZ paskaidrojiet paskaidrojiet, kā šī shēma oscilate es esmu nesaņemu nekādu ideju, bet tas strādā naudas sodu

Q1 un Q2 veido push pull pastiprinātājs, neobjektīva ar rezistoriem - AB klases, un braukšanas primāro tinumu transformators. Shēma būs oscilēt, jo pozitīvas atsauksmes no vidējās winding.The sekundāro tinumu ir atšķirīgi savienota ar ieejas no pastiprinātāja, un jo tinumu polaritāti nodrošina pozitīvas atsauksmes. Svārstību frekvence nosaka rezonansei ar LC ķēdē - primārā tinumu 100 n vāciņu. Pēc ķēdes sāk oscilate, amplitūda palielināsies un tiks ierobežots līdz 12V uz katru pusi no primāro tinumu - vilnim būs gandrīz squarewave. Uz pilnu primārās tinumu, spriegums ir 24V, un tiek novērsts ar diožu tiltu.

hi grittinjames, kas ir transformators galvenais man vajag transformatoru informāciju, pls ...................

tas ir ferite tas Jebšu jautājums, strādājot 4 t likvidācijas aktu par + ve atgriezenisko Es ceru, ka tas dažas pavediens man dāvinās 5 punktu kurš expalin arī šo circuit

Tā vienkārši ideja. Tas ir blakus viegli shēmas 12VDC uz 28Vdc.
12to28v-v5.thumbnail.gif
Avots: http://www.w6pql.com ---------------------------------------------- http://www.elecfree.com/electronic/dc12v-to-dc28v-converter-with-lm2585/

Uzņemoties 12V signālu, un pamīšus ar tranzistori, lai ieslēgtu to un izslēgt pārmaiņus rakstu, jums sasniegt AC signālu, jūs izmantojat transformators, lai iegūtu sprieguma ar palielinājies # ieslēdz produkciju. Tad jūs vienkārši izmantot tilta taisngriezis, lai ieslēgtu izejas transformators kā AC atpakaļ DC un izfiltrēt to ar Caps noņemt pulsāciju.

Šī ir shēma DC / DC Converter uz 24V 2A DC12V ar 40106 IC un MOSFET BUZ11. ------------------------------

Hi, Nonot explaination ir vienkārša un ideāls ķēdes ... Sveicieni Ramesh

Eugen_E paveica lielisku darbu, paskaidrojot, kā tā darbojas. Es iesaku jums izlasīt Viņa skaidrojums vēl pāris reizes. Ja Jūsu interesē šajā ķēdē, jūs varētu vēlēties, lai arī apskatīt Royer Converter, kas tiek izmantota plaši enerģijas pārveides. Self svārsta pārveidotāji ir pamats daudzu svarīgu elektronisko shēmu. Tās labi vērts ieguldīt kādu laiku stājas izprastu šī stila shēmu. oddbudman

Sveiki grittinjames, es lasīju savu pavedienu, un bija iet caur ķēdes, kuru jūs norādījāt. Tas ir patiešām interesanti. Bet man ir radies jautājums. Jūs varat sniegt man kādu ideju, ka to, kas ir 4T un 13t līdzekĜiem transformators? Cerot uz Jūsu atbildi. Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back