Kā sinhronizēt divi pulksteņi darbojas dažādos freq?

G

gowrimaharaja

Guest
Kā sinhronizēt divi pulksteņi darbojas dažādos freq?

Ja atšķirība ir neliela, ir iespējams tās sinhronizēt. Vai tu domā, viens no šī frekvence var pielāgot ārēju signālu?

Mana pieredze ir jums shoulde constrate uz kodu. Jums vajadzētu regulēt divi pulksteņi.

izmantot divus flops kā sinhronizācijas flops, kad siganls pāri no pulksteņa domēna uz citu pulksteni domēna. Tas nodrošina, ka signāli ir latche proeprly ar otru pulksteni. Tas arī nodrošina metastabilas (kas parasti notiek šādās situācijās) aviodance.

Ja jūs runājat par vienu pulksteni sistēmas receving datus, ko rada citu asinhronas pulksteni. Jūs varat izmantot aynchronous FIFO. Ja tikai viens bits rokasspiediena signālu iesaistītas, var izmantot līmeņa synchronizer vai pulsa synchronizer. Nandy www.nandigits.com Netlist Debug / ECO GUI režīmā.

Nandy rīks ir labi ECO? Man būs izskatu, pateicoties Nandy.

Hi cheelgo Jā. GOF, Vārti-On-the-Fly, ir grafisks netlist Debug / ECO rīks. Es esmu viens no dizaineriem. Let me know, ja jums ir kādi jautājumi. Paldies. Nandy www.nandigits.com Netlist Debug / ECO GUI režīmā.

i nav patiesi saprast jautājumu .. bet es piekrītu 3 klusinātājs .. ja vēlaties sinhronizēt pulksteni tu hafta izmantot flops šķērsot pulksteni domēnu .. jelydonut

Izmantojiet sinhronizatoriem, kad signāls šķērso pulksteni robežas

Synchroniser circuit izmanto kā starpproduktu starp diviem flops (dažādām frekvencēm). Tas synchroniser ķēdi var modelēt, izmantojot divas aizbīdņi one iespēja, izmantojot clk1 un otra ir iespējota pēc clk2. Arī mainīgā frekvence ietekmēs jūsu aizturēšanas laika ierobežojums krasi, ja otrā flop ir augstas frekvences nekā pirmā.

hi, tiešām var pateikt, vai u strādā maizes kuģa vai sintēzes segmenta EDA rīks .. Anyway koncepcija nav nevajadzīgi optimze ceļš u ir paredzētas starp diviem flops ar rīku .. U ir meklïjiet komandu do izstāstiet es mail to. u var izmantot synchroniser circuit veido slēgmehānismi .. bet jus sekot ceļš, rūpīgi ietverot visas iespējamās kombinācijas ceļu arī un aprēķināt laiku manuāli nepārkāpt izveidot un turēt laiks .. vēlējumiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back