Kā seriālais interfeiss ātrāk nekā paralēli viena?

M

Masterpiece

Guest
Sveiki, es esmu jautājums, kā varētu sērijas saskarni ātrāk nekā paralēli vienu. Piemēram, USB 2.0 atbalsta lielu ātrumu 480Mb / s, kas ir daudz ātrāk nekā Paralēlais ports pārsūtīšanas ātrums, lai gan loģiski pārsūtot datus paralēli notiek ātrāk, nekā sērijā.

Iemesla dēļ, ka jaunākās ātrāku autobusu dizainparaugiem izmantot seriālo ir kabeļa izmaksas. Tas maksā mazāk kopumā par kabeli ir viens augstas kvalitātes vadi, un ir silīcija abos galos darboties ātrāk. Vēl viens aspekts, hs mazais izmērs connetctors, kas ir liels aspekts makng portatīvajiem datoriem mazāks. Mācība bija mācījies vecos laikos uz SCSI autobusu sistēmas.

Triks ir diferenciālis režīmā. Jo ātrāk sērijas autobusu, piemēram, USB, FireWire, Ethernet uc visi izmantot atšķirīgu pārus datiem. Diferenciālā režīms piedāvā daudz lielāku troksni noraidīšanu papildus atcelšana pieaugums / kritums laika kavējumiem. Ja paralēlo kopņu ir izstrādāta ar diferenciāli signālu, tas būtu pārāk dārgi. Bet jūs varat iegūt ļoti augstu datu pārraides ātrumu. Bet, kā uzpūtīgs teica, sērijas nozīmē lētākas kabeļu un lētāk savienotāju. Ar ātrumu arvien pieaug, es dubultā mēs atgriezties pie paralēlu autobusu drīz.

Visi jaunākus ātrgaitas sērijas saskarnes nodarbināt zemsprieguma atšķirīgu signālu. Tas, apvienojumā ar augstu pašreizējo disku, kas ļauj drošu ekspluatāciju ar ļoti lielu datu pārraides ātrumu. Tā kā datu pārraides ātrumu turpina pieaugt, tā kļūst kritiska, lai atbilstu diriģents garumi laikā paralēlo kopņu lai novērstu sagrozīšanu starp autobusu signālu, jo atšķiras izplatīšanās kavēšanos. Kādā brīdī tā vairs nav praktiski mēģināt saskaņot diriģents garuma, un vienīgais veids, kā droši iegūt lielāku datu pārraides ātrumu ir caur sērijas autobusu.

USB izmanto daudz ātrāk takts frekvenci nekā tradicionālās paralēlo portu.

Vai kāds plz norāda noderīgas saites uz usb programmēšana ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back