Kā saprast floquet ostu HFSS?

N

namecasey

Guest
Hi everyone, mans modelis ir viena floquet ostas ar TE un TM režīmā. Kad es pabeigt darbu un redzēt S parametru, tas ir viegli saprast, s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) un s (floquetport1: 2, floquetport1: 2). bet kas s (floquetport1: 2, floquetport1: 1) un s (floquetport1: 1, floquetport1: 2) līdzekļiem. s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) tikai nozīmē te režīmā? gan te negadījumu un atspoguļo? Ja tā, kā es varu saņemt strāvas pārdomu parametrs? Kā es varu iegūt no S parametru iepriekš minēto? Paldies. Casey

Ja tur ir kaut kas grūti saprast, lūdzu, jūtieties brīvi let me know. Jūsu palīdzība būs ļoti pateicīgi. Paldies.

Hi everyone, izpratnes problēma floquet ostas HFSS ir to nemēra tieši, bet var izmantot multivides parametru iestatījumus (-s) skatīt un pārbaudīt tieši tā būs redzama tieši.
dot.png

Paldies, bet es neesmu gluži izpratni. Vai jūs, lūdzu, paskaidrojiet tiešāk? paldies.

Sveiki visiem, Mani modelis ir viena floquet ostas ar TE un TM režīmā. Kad es pabeigt darbu un redzēt S parametru, tas ir viegli saprast, s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) un s (floquetport1: 2, floquetport1: 2). bet kas s (floquetport1: 2, floquetport1: 1) un s (floquetport1: 1, floquetport1: 2) līdzekļiem. s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) tikai nozīmē te režīmā? gan te negadījumu un atspoguļo? Ja tā, kā es varu saņemt strāvas pārdomu parametrs? Kā es varu iegūt no S parametru iepriekš minēto? Paldies. Casey
Kad simulē veidiem floquet ostā, HFSS atgriež katru iespējamo rezultātu. Nozīmē, ja kaut ierīces tiek TE un pārvērš to TM režīmā, HFSS veidos, ka rezultātus. , Ja ierīce darbojas tikai ar TE režīmā un rezultāts ir TE režīmā jūs redzēt tikai atbildes S (1:1,1:1) 1 ir TE un S (1:2:, 01:01) 2 ir TM ir jābūt nullei. Ceru, ka tas palīdzēja.

Kad simulē veidiem floquet ostā, HFSS atgriež katru iespējamo rezultātu. Nozīmē, ja kaut ierīces tiek TE un pārvērš to TM režīmā, HFSS veidos, ka rezultātus. , Ja ierīce darbojas tikai ar TE režīmā un rezultāts ir TE režīmā jūs redzēt tikai atbildes S (1:1,1:1) 1 ir TE un S (1:2:, 01:01) 2 ir TM ir jābūt nullei. Ceru, ka tas palīdzēja
Patiesībā mans modelis ir liela S (1:2:, 1:1).. Es domāju, tas nav nozīmes, kura paraugs, bet šķiet, tas nozīmē atspoguļo TM komponentu TE viļņa. Am I right? Paldies par jūsu pacietību.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back