Kā samazināt synopsys instrumenti ielādes laiku?

P

parkesp

Guest
Čau Es esmu Korejas inženieris man ir dažas problēmas. Tas ir synopsys instrumenti iekraušanas laikā. varbūt Tas aizņem 3 vai 4 minūtes. Pirms pēdējā mēneša laikā, tas aizņem 2 sekundes Pēdējā mēneša laikā, mans uzņēmums pievienot serveri hdd un pārstrukturēšanai katru serveri. Pēc servera darba synopsys instrumenti ir pārāk garš sākuma iekraušanas laikā. Es domāju, ka rīks ceļš un līdzeklis, licences dont ir problēma. kādi iemesli ir cēlonis mani rīki problēmu? Ja jūs zināt, ka problēma, plz atbildi uz mani. paldies [sintaksi = Verilog] [/sintaksi] [sintaksi = select_listing] [/sintaksi]

Hi, var būt 2 veidu problēmas .. iekārtas tipu: tādā nozīmē, par kuriem mašīnas ypu ir atsaucoties synopsys rīks. AMD balstītas vai Intel bāzes. cita lieta, vai jāielādē no vietējiem mašīnu vai ar kādu izplata procesu, piemēram, LVM / GRD. Kādu laiku ir maz veltīta mašīna šīm lietām. Pārbaudiet, vai IT komanda šajā gadījumā ir īpašas mašīnas piešķirts pēc pārstrukturēšanas. Atmiņa: cik daudz atmiņas ir u izmanto? Ja jūs izmantojat kādu īpašu mašīnu, tad, lūdzu, pārbaudiet atmiņas par šo mašīnu. Katru rīks ir dažas minimālās prasības .. Lūdzu cehck šo arī. Vārdu sakot, tā nav problēma, Synopsys rīku .. tā problēma ar jūsu tīkla vidē.

paldies par jūsu komandu es domāju, ka tas nav mūsu tīkla problēma. Varbūt tas izraisa korpusa programmas problēmu primetime un dizaina kompilatoru un astro ir apvalks instrumenti

Sveiki, es nenozīmē, ka tā Jums tīkla problēma .. Mans jautājums ir .. ka tās var būt, jo iestatījumu uzsākšanas TOOL attiecas uz tīklu. Kā jūs pieminēt, ka tas var būt tāpēc, ka Shell programmas, ya jums ir taisnība .. tas var būt .. vai var jebko, kas saistīts ar jebkuru moduli / iesaiņojums, kur jums ir noteiktas ar tīklu saistītus tīkla iestatījumu.

pārbauda, vai Hyper Threading ir aktivizēt un deaktivizēt ur mašīna? mēs esam redzējuši scenāriju, kur Hyper Threading (vai vairākiem vītnes) dažreiz palēninās synopsys instrumenti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back