Kā samazināt nobīdi Op-Amp?

S

steadymind

Guest
Hi, i am izmēģinot vienkāršu op-amp (PVO ievadi diff pāris seko PVO avots sekotājs) Es uzskatu, ka kompensācijas ir ļoti augsts. visiem veidiem, lai samazinātu kompensēt? Es zinu, kāpēc šī nobīde notiek, bet dont zinām, kā pārvarēt to.

Vai tas ir sistemātiski vai izlases veida kompensēt? Cik liela ir nobīde, un kāda ir jūsu specifikācija? Keith

sistemātisku nobīdi Sliktākajā gadījumā ir 2mV). manā kopējā spec kompensē 10mV (sistemātiska + izlases veida), ar ko i būs lielāks, ja mans sistemātiska tas ir augsts. i dont vēlaties ieviest sasmalcinātas vienu. MK ieejas un izejas ir 0,8-1,3, iegūt> 40 dB. paredzēts izmantot šī opamp ir frekvenču atšķirība bufera un radīt neobjektivitāti spriegumiem.

Jums vajadzētu būt iespējai, lai novērstu sistemātisku kompensētas ar izmēru pareizi. Izlases nobīde var uzlabot, palielinot tranzistoru izmēriem. Varētu būt lietderīgi, lai pēc jūsu circuit (ar izmēriem) Keith

šajā shematisks pievienotajā man ir braukt 1-10M rezistoru, kā arī plāno izmantot firststage diff-pāra vienotību iegūt op-amp vadīt capacitive slodzēm .. Es uzskatu, kompensē, ir augsta gan šo konfigurāciju. ievades pāris vdsat ir apmēram 120mV, iegūt = 45dB, bet kompensē 2mV: (

Jūs paredzēts kompensēt to. Ar M12 pašreizējā ir tāds pats kā M13, kad ieguldījums ir balstīts citādi jums kompensēt.

i dont domāju, ka būtu svarīgi, i dont ir apgriezties likme spec, tāpēc es tikai izmantot nominālā strāva bufera kaudze .. kas ur, kāpēc šo ... es modelētu ar m12 un M13, kas ir vienāda un ļaujiet u know rezultātus.

Kā jūs esat mēra sistemātiski kompensēt? Šis diff posms ir ļoti asimetriskas un tam ir zems atvērta cilpa pieaugums. Ja Vout vērtība nav precīzi VfB bez atgriezeniskās saites jums nepieciešams neliels diff sprieguma pie ieejas vadīt Vout, kuru vērtība ir VfB. Jo lielāks jūsu OTA pieaugums ir mazāks, ir nepieciešama diff-spriegums pie ieejas.

Kā jau teica, ķēde ir asimetriska, lai gan es nedomāju, ka M12/M13 lieluma ir problēma. Zero voltus ražos sprieguma M47 aizplūšanu vienāds ar M1 aizplūšanu (un tādējādi M1/M47 vārtiem). Jūsu izejas spriegums tiks VGS no M13 augstāk. Tātad, nulle volti kas ražos spriegums aptuveni 2 * VGS virs zemes. Es nedomāju, ka izmēra būs atbrīvoties no tā. Jums stāvēt labāka iespēja, izmantojot NMOS kopēju avots M13, un tādēļ ir vairāk pieaugums, kā arī. Jums būs iespēja kniebiens sistemātiski kompensēt tad ar izmēru produkcijas tranzistori. Par izlases nobīdi, jums ir nepieciešams apsvērt izmēriem. Šajā procesā specifikācijai jābūt atbilstīgiem datiem par MOSFETs. Izmantojot šo informāciju Jūs varat izvēlēties maksimālo kompensēt, ja tas neaizkavē pastiprinātāju pārāk lēni. Keith.

No MOSFETs lielumu ir tikai labi, ja jūs zināt, ko jūs darīt, un, ja jums atsauksmes no simulators. Jūsu vienīgā iespēja, lai saglabātu jūsu spec ir analizēt ar Monte Carlo kompensēt nejauši. Sistemātisks kompensē jautājums cilpa pieaugums un šķirošanu pēc lieluma. Random kompensē tehnoloģija problēma, un tiek modelēta ar statistiku, kas tiek izmantoti Monte Carlo analīze.

[Quote = čipendels] par MOSFETs lielumu ir tikai labi, ja jūs zināt, ko jūs darīt, un, ja jums atsauksmes no simulators. Jūsu vienīgā iespēja, lai saglabātu jūsu spec ir analizēt ar Monte Carlo kompensēt nejauši. Sistemātisks kompensē jautājums cilpa pieaugums un šķirošanu pēc lieluma. Random kompensē tehnoloģija problēma, un tiek modelēta ar statistiku, kas tiek izmantoti Monte Carlo analīze [/quote] Es nedomāju, ka sistemātiska kompensēt no šī konstrukcija var noteikt, šķirošanu pēc lieluma.. Jūs varat aprēķināt nepieciešamo izmēru konkrētam izlases kompensētu izlases ar atbilstošu informāciju par procesu, pirms tam par Monte Carlo analīze. Tas ir ātrāk projektēt tā nekā atkārtoti darīt Monte Carlo iet, lai atrastu nepieciešamo izmēru. Keith. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 8 minūtēm: [/color] [/size] [quote = keith1200rs], es nedomāju, ka sistemātiska kompensēt no šī konstrukcija var noteikt, šķirošanu pēc lieluma. [/Quote] Faktiski, tas ir iespējams, nav īsti pareizi, ja jūs apzināti nepareiza izmēra M54/M0 vai M1/M47 jūs varētu novirzīt spriegumu uz vārtiem M13 nulles ievades spriegumu uz vienu VGS zem vidus dzelzceļu. Tomēr, kā jūs tad nebūtu vienāda izmēra ievades vai spogulis tranzistori, man bīties domāt, kas notiks ar nejaušas variācijas! Es nevarētu ieteikt to. Keith.

Sistemātiskas kompensēt ietekme ir 1. Noteikts topoloģiju simetrija 2. Atkarībā simetrisku lieluma opamp šeit ir starpība, simetriskā topoloģiju daļu, ievadi. Bet asimetrisku produkciju. Tātad no topoloģijas viedokļa kaut kur pastiprināšanas ceļš ir jābūt topoloģijas transistion no simetriska asimetriskiem. Ja pieaugums ceļš ir simetriska pastāv nav sistemātiski kompensēt. Atkarībā no tā, cik daudz iegūt jums ir transitition no simetrisko asimetriskiem sistemātiski kompensēt atšķiras. Savā shematisks pāreja ir tieša pēc diferenciālis ievade pāri. Tātad aizplūšanu sprieguma M0 tieši izriet Vout. Tipiski divpakāpju opamps noteikts pārejas punktu vienā posmā vēlāk. Tas varētu tikt paveikts, mainot M13 uz NMOS. Kā sapratu, iepriekš Vdsat no M13 vajadzētu būt vienādai ar Vdsat M1.

Ai nav pat paziņojuma PVO. Lai samazinātu kompensēt, izmantojot šo konfigurāciju nav viegli. Vai nu standarta divpakāpju opamp, vai saglabāt savu koncepciju atpakaļgaitā.

thanks guys, kā rfsystem saka, ja man ir viena beidzās izejas, i radīs asimetriju sistēmu un ir kompensēt ...... Man laikam ir dzīvot ar to ..

[Quote = steadymind] thanks guys, kā rfsystem saka, ja man ir viena beidzās izejas, i radīs asimetriju sistēmu un ir kompensēt ...... Man laikam ir dzīvot ar to .. [/quote] Nav gluži pareizi. Daži asimetrija ir neizbēgama, ja iet no diferenciāli vienu beidzās, bet frankliner ierosināja viens veids, kā salabot, un man ieteica citu (tas pats, kas frankliner bet otrādi), gan, kas ļaus jums, lai samazinātu sistemātiskās kompensēt līdz nullei. Keith.

Kad es redzu ķēde frankliner es man jautā, kā tas darbosies. Current izlietne ar PVO diff pāri?!

Jums ir taisnība. Es domāju, ka diff pāris tranzistori ir vajadzētu būt NMOS - bultas ir nepareizi otrādi (tādējādi beztaras savienojums arī nepareizi). Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back