kā samazināt kluss strāvu izejas stadijai?

T

ttnknathan

Guest
Šajā fugure, ja izejas posmu brauc ar zemu vērtību pretestību, tāpēc par PVO un NMOS skala ir ļoti big.But liels skalu MOS tranzistors secina liels quiescent.how to samazināt Optimizēt attiecība apjomam NMOS un? PVO? Vai mainītu mērogu M21 un M24 Varbūt kāds? Var ieteikt man vēl kontūrā kontrolēt kluss pašreizējais? paldies

Jūsu shēma ir neobjektīva piesātinājuma reģionā, tāpēc šis aizspriedumiem (kluss) cuurrent ir nepieciešams. Vai jūs varat mainīt savu izejas posmu vai OPA struktūra jūsu pieteikumu?

Nu jums šķiet, ir klases AB konfigurāciju pie izejas stadijā. Tātad pašreizējā prasība patiešām atkarīgs no slodzes jūs braucat, ko es domāju, ir fiksēts. Tātad, nekas daudz varat darīt par to. Savā klasē AB Buferi jābūt izmēru, lai nodrošinātu summu quiscient pašreizējo

pārbaudīt šo papīru nulles punktu, lai lejupielādētu

Pateicoties Tranlee un Vamsi Mocherla.You ir taisnība! Lai vadīt zemu pretestību, tāpēc skala ir ļoti liels, bet lielāks ir!, Labāk sniegumu! Es domāju skala ir adjustive! Tātad, es brīnos, ka es varētu optimizēt attiecība starp skalas divu izejas tranzistori (es domāju, ka tas ir galvenais Pont, lai sttucture ir nolemts) Starp citu,! Šajā gadījumā vārti vovltage no abiem ir campatible ar savu slieksni un vienkārši, lai pārliecinātos par zemo! Tur es hesistate ka, ja es mainīt M21 un M24 samazināt vārtu spriegumu izejas tranzistors, kas izejas satge pašreizējais būs handreds UA, pilnīga stabilitāte netiks garantēta especial par tehnisko stūrī! Pateicoties dumbfrog šajā attēlā, M21 un M24 ir tikai kārtējā control.In Šādā gadījumā Mos s jābūt piesātinājuma režīmā! Es domāju, ka šajā gadījumā vārti spriegumu izejas tranzistori ir ierobežota, ja zemo ir vajadzīgs! Paldies visiem! Ja man nav mainīt struktūru, Tātad, kā optimizēt to?

cita metode ir tuvu šī produkcija posms, kad nav ievades signāla, bet jums vajadzētu samazināt izejas posmu kad Turn_on "troksnis" -> ja izmanto earphone Amp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back