Kā samazināt jaudu back-end plūsmas?

B

blueant

Guest
Es esmu back-end inženieris. Kāds var man pastāstīt, kā samazināt enerģijas back-end plūsmas? Un daži instrumenti? Paldies.

Es nezinu daudz par rīku perspektīvas, bet pēdējā laikā mums ir koncepcija sauc enerģijas selekcijas ļoti līdzīgs pulksteni selekcijas. koncepcijas sauc vairāku VDD un multi-Vt tiek izmantoti arī, lai samazinātu enerģijas patēriņu. lai iegūtu labāku priekšstatu, izlasiet "mazjaudas dizains metodika", ko janvāris rabaey.

Paldies jums sree205. Bet pulkstenis-izstarotos un multi-Vt būtu jādara, front-end inženieris, kas var back-end dizaina darīt? Turklāt, es nav atrasts grāmatu, pls help me, paldies

Jūs nepareizi abos gadījumos. Gan pulksteni izstarotos un Vt pārnešana parasti vismaz jāuzlabo uz muguras beigās (pēc sintēze). Faktiski, lielākā daļa uzņēmumu do Vt apmaiņas iespēju pēc izkārtojuma netlists, jo laiks ir precīzāka. Bez tam, atpakaļ beigām dizaineri var mēģināt maršrutu signālus, kas pieder pie ātri pulksteni domēnus uz metāla slāni ar zemāku vāciņu / um minimālo platumu vadu. Viņi var mēģināt telpu no ātras komutācijas signālu ar vairāk nekā minimālo atstarpi. Uzlabot flloor plāni, lai samazinātu ilgtermiņa maršrutiem.

hi. tas var likties muļķīgs, bet jūs varat aprakstīts back-end plūsma un tās atšķirība ar front-end plūsmu, ja tāds ir termins. paldies

u var darīt multi VDD, kā arī enerģijas selekcijas. U var izmantot arī jaudas slēdži, lai samazinātu enerģijas patēriņu.

Es domāju, ka vairāku VDD jāizmanto atšķirīga sprieguma bibliotēkas sintēzi, vai ne? Kāds var man pateikt, kā to darīt detailly? Vai intraduce dažas dokumentiem. Paldies.

Lielākā problēma atpakaļ beigās operācijām un tik daudz ierobežo dizaina ierobežojumu un sistēmas labpatikt, praktiski jaudas samazinājums nav iespējams atpakaļ beigās operācijās. Izkārtojuma arī apliets izkārtojumu var palielināt strāvas patēriņš, bet labs izkārtojums nevar samazināt enerģijas !!!!!!

Vairāku VDD u var izmantot dažādus bibliotēkas sintēzes. Izkārtojums pats ir sadalīts vairākās sprieguma jomām. Ja no zema sprieguma domēnu šūnu runā ar šūnu augstsprieguma domēnu, tad jums ir izmantot līmenim mainītāju par to.

izmanto enerģijas kompilatoru var palīdzēt. Tas izmanto pulksteni izstarotos metodi, bet jums DFT problēmu tajā pašā laikā. Jūs varat līdzsvaru.

Ir daudzas metodes un tehnoloģijas, lai samazinātu kopējo enerģijas patēriņu par mikroshēmu dizainu. Kopumā, kopējais elektroenerģijas patēriņš ir summa no diviem komponentiem: 1. Static elektroenerģijas patēriņš (nodroses barošana) Tas ir pazīstams kā noplūdes strāvas. 2. Dynamic Power (Active jaudas) 2.1 izlàd / Maksas iekasēšana par ārējām vāciņu. (SWCAP jaudas) 2.2 Iekšējā jaudu.

enerģijas salas vai jaudas domēna swtiching .. pulksteni izstarotos, multi sprieguma domēna .. šie r dažas mazjaudas projektēšanas metodes, bet cik r thry īsteno ???????????? tas ir priekšējā galā vai atpakaļ end darbu ...? Es domāju, ka priekšējā galā sintēze būs hav dažādas bibliotēkas katrai sprieguma domēna .... labot mani, ja es kļūdos, pateicoties Shiv

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back