kā saņemt VectorCardiograph (VCG) signālu??

D

darlling5147

Guest
Es šobrīd dara mana pēdējo gadu projektu ar nosaukumu VECTORCARDIOGRAPH pārraudzības sistēmu. Es darīts sensoru un veiksmīgi iegūst EKG signālu. Tagad es saskaras problēmu iegūt VCG signālu, kas ir vektors EKG. Es mēģināju izmantot LabVIEW gabals grafiku, bet neizdevās. Vai kāds mācīt mani kā nokļūt signālu? un arī man pareizo svina izvietošanu. PLS sniegt man INFORMĀCIJA .... es pa kreisi 4 nedēļu laikā MANA iesniegšanas datums: ((thx par atbildi ..... Ar cieņu

Kā es atceros, ir septiņas elektrodu EKG. Viens no abām rokām, kreiso kāju, un no tiem četri loka virs sirds, sākot virs un nedaudz pa kreisi (otrais elektrods atrodas tieši virs), un ceturtais ir vairāk pa labi, nekā tas ir iepriekš. Izmēģiniet googling to ārā, tas ir kopīgs info EKG.

[Quote = Beowolf] Kā es atceros, ir septiņas elektrodu EKG. Viens no abām rokām, kreiso kāju, un no tiem četri loka virs sirds, sākot virs un nedaudz pa kreisi (otrais elektrods atrodas tieši virs), un ceturtais ir vairāk pa labi, nekā tas ir iepriekš. Izmēģiniet googling to ārā, tas ir kopīgs info par EKG. [/Quote] [color = red] man bija izmēģināt metodi u minēts, bet aprunāt iegūt VCG signālu. EKG jau darīts, tagad pa kreisi VCG...google / Yahoo meklēšanas Vienmēr šovu programmas (SKYLAB), lai iegūtu VCG ... tas yi pastu šo tēmu šeit n ceru dabūja kāds zina, kā to izdarīt n mācīt mani ..... anyway, thx ur info ļoti ..... kā vismazāk es zinu, joprojām got ppl lasīt manu pastu:) [/color]

Vai esat mēģinājuši ar skaņu programmu! Man ir darīts kaut kas līdzīgs, daudz vienkāršāk, un es spēlēt ar skaņu programmu.

[Quote = AlexNadal] tu esi mēģinājis ar skaņu programmu! Man ir darīts kaut kas līdzīgs, daudz vienkāršāk, un es spēlēt ar skaņu programmā [/quote] skaņu programma?. Cik es dunno, kā to izmantot? ..... anyway, thx ur ierosinājumu .. ur tā veida

Var Matlab ir vairāk piemērots šāda uzdevuma veikšanai, es redzēju komerciāla risinājumus EKG analīzes Matlab

[Quote = tantony] Var Matlab ir vairāk piemērots šāda uzdevuma veikšanai, es redzēju komerciāla risinājumus EKG analīzes Matlab [/quote] es zinu, bet es nav pazīstami ar Matlab ..... Vai kāds zina, kā izmantot labview gabals grafiku?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back