Kā saņemt sms, izmantojot Bluetooth?

J

Jumta

Guest
hi visiem ....Es gribu veikt dažas projektu.Galvenā ideja ir, lai nosūtītu savu šūnu phone'sms uz pc izmantojot bluetooth.Mans mobilais tālrunis ir Sony Ericsson S700, es zinu, daži no AT vadības, bet es brīnums, ja es varu izmantot to, izmantojot Bluetooth.Es plānoju izmantot Bluetooth dongle (USB), lai izveidotu savienojumu ar datoru.
Tagad var kāds man palīdzēt, kā:
1.piekļūt savam datoram Bluetooth (izmantojot dongle)
2.kā piekļūt savā mobilajā telefonā sms caur bluetooth

Jebkura palīdzība un komentēt tiešām apreciated.
Paldies par jūsu uzmanību.

Sveiki
Es neesmu pārliecināts, bet es domāju, ka tās nav iespējams nosūtīt SMS, izmantojot Bluetooth.

Hi rooftop,

Man ir pašam projektam pārāk, es izmantoju HP klēpjdators (nx6120) ar bluetooth (iebūvēts), un K600i Sony Ericson, bet man nebija darīt to.Es izlasīju dažas atsauces, un konstatēja, ka klēpjdators bluetooth manā nav bluetooth sērijas spējas.Šo spēju izmantošana, lai nosūtītu AT komandu no datora uz mobilo.Es izlasīju, ka daži USB Bluetooth dongle ir šo iespēju, lai nosūtītu AT komandu.Man nepieciešams iegādāties BT dongle manā projektā SMS Pa Bluetooth.Es zinu, tur ir veids, kā daudz zināt par BT.
Pievienot, ir dažas atsauces uz BT.

Es domāju, ka u ir izbraukšana bluetooth.org vietā ....Es viņu dok.tie ir minēti visi algoritmus ....viens no maniem vecākajiem's bija par šo projektu ...viņš izmanto citu grāmatu, ko hakeru mobilos tālruņus ar šo hakeru sasprēgāt ...bet teica, ka grāmata everythin kas bija kopēts no neto ...

Es domāju, ka tas ir iespējams.
U var programma tālrunis ar BREW, J2ME vai Symbian (Ja tas ir Symbian tālrunis)
Ja tas ir Symbian telefons ir API's Bluetooth Comm.Ko u ir jādara, ir u ir vienkārši lietot, ka API's ur programmā.

VC ar logiem un C Linux atbalsta Bluetooth.Var būt API ir arī.
Bet problēma ir saderīgs Bluetooth moduli būtu tur.

Ja mēs varam nodot failu no mobilā un datora, kāpēc aprunāt ir iespējams nosūtīt īsziņu.

Jumta rakstīja:

1.
piekļūt savam datoram Bluetooth (izmantojot dongle)

Hi guys,

Es pārvaldīt sazināties manu HP nx6120 BT un Sony Ericson K608i i apmierināti ar to un spēj sūtīt SMS, izmantojot hyperterminal.Ko es izdarīju, es lejupielādēt jaunāko BT vadītājs no HP.I "ON" mans Blutooth (klēpjdatoru un K608i), es instalēt jaunāko programmaparatūru (vadītājs), tad laikā uzstādīšanas procesā, es redzēju, ka tā atklāj, konfigurēt un piešķirt sev COMM ostā.Durig procesu, ko tā atrod arī lietotāja interfeisa ierīces (HID) par BT multimediju atskaņotājs, galda un noformējumu BT tālvadības pulti.HID ir pārsteidzošs i var pat izmantot savu tālruni kā tālvadības BT peli.Lai sazinātos vai piekļuvi BT seriālā porta esat jūs pārī vispirms izmantojot ātru savienojumu (sk. pievienotu attēlu).Lūdzu, informē, ka es atklāju, ja BT seriālā porta nebija darbību laiku tas automātiski atvienotos, bāzes pieredzi 10 minūtes.

Bet man ir bažas (i nepieciešams rakt dziļāk), kā iegūt / lasīt SMS ziņu no tālruņa atmiņas?Ko es domāju s AT komandu.Vai kāds ir detalizēts AT komandu, kā izmantot?(AT komandas manekeni).Es varu tikai piekļūt / lasīt SMS īsziņu SIM, izmantojot hyperterminal.Jebkura ideja, lūdzu, dalīties ...
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back