Kā sūtīt sms SIM neizmantojot mobilo

E

ehsanelahimirza

Guest
hi visiem Es vēlos uzzināt par SIM lasītājiem aparatūru var izmantot ti i dont vēlaties izmantot mobilo manā projektā, bet es varu izmantot pašu būvēts lasītājiem un mikrokontrolleri. Vai ir kāds veids, kā izmantot mikrokontrolleru tieši saskarsme SIM karti jebkuru grāmatu, kas saistīti ar šīm tēmām paldies jau iepriekš

U nepieciešama GSM moduli par to. tas ir pilnīgs aparatūras. bet tās atsevišķas daļas tā būs labāk, ja u izmantot mobilos

dancom Labs Pakistānā ir sagatavojusi gsm moduli vērts $ 1100-70.000 PKR ........ ja u vēlaties šo u var sazināties ar mani ...............

Kungs, es esmu plāno to darīt darīt projekts, kas ietver Zinot stāvoklis mans robots un nosūtot ziņu uz mobilo tālruni. Būs mobilo tālruni MY BOT. Ikreiz, kad es NEED novietojuma robots nepieciešams būt messaged uz konkrēto mobilā tālruņa numurs. Kā es esmu redzējis jūsu kontaktu forumā, es jutos kā sazināties ar jums. Es tiešām gribu, kāda būs izeja no GPS moduli jūs būtu nodrošināt un kāda būs tās izmaksas? Kā es varu atšifrēt izejas GPS moduli un saskarnes to uz mobilo, lai es varētu nosūtīt īsziņu? ja jūs varat man palīdzēt jebkurā veidā, lūdzu, atbildēt uz šo pasta kungs? Es gribu zināt specifikācijas GPS moduli? sveicieni, Sai Manoj lpp saimanojp (at) ieee.org

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back