kā sākt

R

Rumieus

Guest
kā izveidot savu ķēde?vienkārši lika varbūt?
Vai ir laba grāmata, kas guide Newbie līdzīgi man?

Tas ir diezgan plašs pieprasījums.i vienkāršu LED ir vienkārši.izveidot LED par breadboard ar rezistoru, varbūt kā 220 omi.aizšmaukt līdz, piemēram 5V barošanas un jums vajadzētu redzēt lika iedegties.ir divas noved pie LED, anoda un katoda.Parasti anoda saņemtu rezistors ar 5V aiz (anodu arī parasti ilgāk svina).Katoda tad dosies uz zemes.kad tos pieslēdz strāvas piemēro LED vajadzētu iedegties.Ja tā nav, mēģiniet apgriežot otrādi LED, jo dažreiz anoda un katoda var apvērstā pozīcijā.

em ..mana kļūda ..Es jautāju nepareizs jautājums ..ko nozīmē man bija, ja u redzēt hobijs komplektu grāmatas, tur ķekars ķēdes studentu izmantot savu galīgo projektu ..Es gribu izveidot savu ķēdi no scracth ..piemēram, mirgojošs vadīja ..signalizācija ..un pat radio viļņu raidītājs ..i dont saprast, kā likt detaļas ..cik aprēķins ir veikts ..un kā elektronisko plūsmas ..u sk ..kad u pētījumu ..u VIENMĒR aprēķina nelielu circuit ..rlc, rc, sērija paralēli kirchoff, tilts un tā tālāk ..bet tas doesn't palīdzēt visos kad es vēlos, lai izveidotu savu shēmu ..un dont zināt, kā sākt ..lūdzu, palīdziet man ..sorry par šķelto angļu valodā ..

Es redzu, būtībā to, ko vēlaties darīt, ir veikt plūsmas diagrammas vai kastē shēma, ko jūs mēģināt veikt.Tad jūs pētniecības ko komponenti vislabāk izpildīt uzdevumu pie rokas.lielākā daļa būs tipisks dizaina tiesības datu lapā.ja jums ir ideja par dizaina katra maza ķēdes ap galvenās sastāvdaļas jūs izmantojat, tad jūs vēlaties, lai analizētu šo un pievienot tos kopā, lai nodrošinātu to, ka jums sniedz pareizu spriegumu un strāvu.Tāpat arī atcerieties, ka jūs parasti vēlaties izmantot sastāvdaļas, kas ir likme, divreiz sprieguma jūs plānojat par plūst caur tiem, pretējā gadījumā jums būs galvassāpes komponentu noslēpumaini bojāšanās acīmredzot nav iemesla.

vēlos es varētu būt vairāk palīdzēt, varbūt kādam citam ir vairāk, lai pievienotu.

em ..Es zinu, skriptu un programmēšana ..un i ņēma programmēšanas kursu ..reālajā dzīvē ..u domā par kaut ko un izmēģināt kodēšanas tas ..mēģināt un kļūdu metodi ..Šis ir tas, ko es vēlos darīt ar elektronisko ..var kāds punkts mani grāmatu ..patiešām laba grāmata manekeni, piemēram, man, lai sāktu izveidot savu ķēde?piemēram: mēģināt izveidot kaut ko, kas jau pastāv.Programmēšanas ir tūkstoš veidos, lai radītu viena lieta, un es domāju, ka elektroniski ir tas pats.Hope kāds var palīdzēt man.Kā sākt?arghh man palīdzēt!man palīdzēt!un pēc tā, kā ..Es jau pabeigt manu elektronisko kursu.tāpēc es zinu pamata ..teorija ..daudz!nopelt teorija bez praktiska!

http://www.dummies.com/WileyCDA/DummiesTitle/Electronics-For-Dummies.productCd-0764576607.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back