Kā rakstīt SKILL kodu ražot izkārtojumu?

A

asktech

Guest
Hi all,

Vai jūs zināt, jebkurā SKILL funkcijas, kas var ražot izkārtojuma pēc vienkāršiem shematisks?

Tiešām appreciated for your help.
AT

asktech wrote:Vai jūs zināt, jebkurā SKILL funkcijas, kas var ražot izkārtojuma pēc vienkāršiem shematisks?

ROD stendi Relatīvais Object Design.Es pētījusi šo funkciju, tomēr nav īsti drošs, vai to varētu izmantot šajā gadījumā.

asktech wrote:

ROD stendi Relatīvais Object Design.
Es pētījusi šo funkciju, tomēr nav īsti drošs, vai to varētu izmantot šajā gadījumā.

Čau,
Ja Jums ir ļoti labi skriptu, Just apgūt iemaņas, ka pietiekami.Nav nepieciešams doties uz XL, Unncessarily tas pievienot summu.Ticiet man es rakstiskas skriptu prasme, kurai auto floorplan, un tas dod labu floorplan salīdzinājumā ar XL.Šis skripts būs spice failu kā priekšnodokli.Bet i cant nosūtīsim jums, ka skripts, jo tās konfidencialitāti.Bet, ja jūs mēģināt jūs varat darīt viens.
Sveicieni,
Shiva.

shiva4u wrote:

Čau,

Ja Jums ir ļoti labi skriptu, Just apgūt iemaņas, ka pietiekami.
Nav nepieciešams doties uz XL, Unncessarily tas pievienot summu.
Ticiet man es rakstiskas skriptu prasme, kurai auto floorplan, un tas dod labu floorplan salīdzinājumā ar XL.

I didn't vērsties algoritmiem.
Yup, Šis skripts darbojas analog izkārtojumiem only.
Tas tikai floorplan nav efektīva, bet es domāju, ka tā vairāk nekā XL.
Ja jūs piešķirat spice netlist ievade tad tas radīs floorplan izmantojot pcells.
No, I didn't vērsties Padomē ar jebkuru algoritmu, tas ir visu praktisko domāšanu.
Es rakstiskas šo skriptu saglabāt, ņemot shematisks.Man vajag, lai uzlabotu šo partiju.Actually i dont ir prasme kodu ģenerēšanai saskaņošanas pāri.Ja es varētu uzrakstīt šo kodu, tad es varu spēj radīt pat ļoti labi floorplan.
Sāciet rakstiski skripts varat iespēja iegūt idejas.See every body var rakstīt skriptu, thats nav liels darījumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back