Kā rakstīt 24LC EEPROM ar PicKit2

E

elrulo86

Guest
Hi! Esmu šo PicKit2: http://sergiols.blogspot.com/2009/02/pickit-2-clone-reloaded.html Tas strādā perfekti kliedziens atbildīgajām bet i aprunāt programma 24LC EEPROM. Es esmu mēģinājis: VDD 8 Vcc GND 4 VSS PGC 6 SCL (2k pull-up) AUX 5 SDA (2k pull-up)) GND 7 WP im really nezināt, kā to conect A0, A1 un A2. Man ir mēģinājuši nodot tos visus VCC bet nekas ... ko im dara nepareizi?

Sveiki! A0 ~ 2 ir Adrešu kājas. Ja jūs izmantojat vienu ierīci, jūs varat savienot tos visus GND. Es neatceros sākotnējo adresi, es domāju, ka tas ir 0x50, bet jums vajadzētu pārbaudīt. Kas jums ir jānosūta sazināties ar ierīci, ir adrese un lasīt / rakstīt mazliet. 0 rakstīšanas, 1 par lasīt. Rūpīga: adrese ir 0x50, bet kopš tā ir 7 bitu adreses un 8. bits ir lasīt-rakstīt mazliet, tad jums ir jānosūta 0x50

Bet Dora, es vēlos izmantot PicKit2 rakstīt EEPROM. Es aprunāt konfigurēt šo baitu .... [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] ohh žēl, es varu chek A0, A1 un A2 ir pickit2 programmatūru, piedodiet un paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back