Kā prognozēt bloķēšanas laiks PLL?

S

shaq

Guest
Dear all, Kā, lai prognozētu bloķēšanas laiks PLL? Paldies!

Slēdzene laiku var izmantot, izstrādājot PLL - Jums ir nepieciešams norādīt vajadzīgais laika periods, lai pieeju šādās gala biežumu noteiktā kļūda. No šī, izmantojot grafiku, jūs varat noteikt noteiktu amortizēšanas proporciju, ξ coresponding uz šo slēdzeni laiku. Izmantojot noteiktu amortizēšanas proporciju var noteikt sastāvdaļu vērtības filtru. Varbūt ir vairāk izstrādātas metodes, bet šajā dokumentā izskaidrots, šo metodi ir ļoti skaidrs, ar piemēru. www.freescale.com/files/rf_if/doc/app_note/AN535.pdf www.circuitsage.com / pll / pll_fundamentals.pdf

bloķēšanas laiks skaitlim N PLL ir aptuveni dota 4/FB, kur FB ir cilpa joslas platumu PLL. Amarnath

[Quote = Amarnath] bloķēšanas laiks skaitlim N PLL ir aptuveni dota 4/FB, kur FB ir cilpa joslas platumu PLL. Amarnath [/quote] Manuprāt, bloķēšanas laiks attiecas tipa lthe cilpas filtru (2. Rīkojumu, 3 secībā). Bet es nezinu, kā lai paredzētu bloķēšanas laiks atšķirīgu tipu cilpa filtru. Paldies par jūsu atbildi.

IAM runājam apmēram par PLL izteiksmi, izmantojot otrās kārtas cilpu filtru (divas cepures ar rezistors virknē ar vienu vāciņu). Tas ir aptuveni izpausme jums, kad jūs veikt dažas tuvinājumus. Tas ir pietiekami labs, lai aptuvenu aprēķinu. Es domāju, ka starpība LPF, jums ir nepieciešams rūpēties, lai opamp stabi nav infulence kātam LPF, iam nav ļoti pārliecināts, jo man nav projektēta. Amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back