Kā PLL atsauksmes dalītāju N = 10?

S

saulbit

Guest
Hi everyone.
Man ir daži ADF4107 mikroshēmas manā rokā.Bet es konstatēts, ka dubultā moduļa PLL, kad runa ir atsauksmes sadalītāju (vai kā RF dalītājs) N = B * P , nepieciešams B> = A.MODUL ir P = 8, tad kā es varu realizēt N = 10, 11, 12, 13, 14, 15?Mana PFD biežums ir apmēram 25 MHz.Tik vienkārši mainīt no 25MHz līdz 6.25MHz nestrādās izraisīt aktīvā cilpa filtrs būs briesmīga uzdevums mani.

Es neesmu pārliecināts, ka tieši tas, ko tu lūdz, bet ir joslas dalītājs koeficientu, kas nav atļauta dubultā moduļa sadalītāji.Math vienkārši nedarbojas out.Jums ir veidot savu sistēmu, lai darbu ap tiem.Ir dažreiz nav tik skaidrs, tieši kuras dalītājs attiecība nav atļauti, bet parasti simulācijas programmām, ko ražotājs neļaus jūs piespiest dalītājs uz tiem "nav atļauts" nosacījumiem.

Jūs varat mēģināt apakšējo fāzi atklāšana salīdzinājums frekvencēm, mainīt takts frekvenci uc, lai žonglēt numuriem apkārt izmantot mikroshēmu.Dažreiz Jums atteikties chip vēl vienu, lai veiktu jūsu sistēmas dizainu.

Quote:

N = B * P , nepieciešams B> = A.
MODUL ir P = 8, tad kā es varu realizēt N = 10, 11, 12, 13, 14, 15

biff44 rakstīja:

Es neesmu pārliecināts, ka tieši tas, ko tu lūdz, bet ir joslas dalītājs koeficientu, kas nav atļauta dubultā moduļa sadalītāji.
Math vienkārši nedarbojas out.
Jums ir veidot savu sistēmu, lai darbu ap tiem.
Ir dažreiz nav tik skaidrs, tieši kuras dalītājs attiecība nav atļauti, bet parasti simulācijas programmām, ko ražotājs neļaus jūs piespiest dalītājs uz tiem "nav atļauts" nosacījumiem.Jūs varat mēģināt apakšējo fāzi atklāšana salīdzinājums frekvencēm, mainīt takts frekvenci uc, lai žonglēt numuriem apkārt izmantot mikroshēmu.
Dažreiz Jums atteikties chip vēl vienu, lai veiktu jūsu sistēmas dizainu.

Šķiet, jums nav citas izvēles (izņemot atteikšanos chip), nevis apakšējā fāze noteikšanas biežumu.Palielinot N samazinās cilpas joslas platumu, un fāzes starpība, tāpēc jums būs nepieciešams kompensēt, vai nu samazinot maksas sūkni pašreizējo par tādu pašu summu, vai arī mainot vērtības LPF.Tā nedrīkst būt, ka slikti!

Vai kāds man pateikt, PLL chip, ka N dalītājs varētu būt N = 10?Man ir atteikties ADF4107 tagad.

Jūs varētu mēģināt ADF4153 kurš, kaut arī dalītu PLL chip, jūs varat uzstādīt fractionality uz 0, un tā rīkosies kā veselam skaitlim daļas.Tā atbalsta P = 05/04 izdalīt N = 10.Un ar nelieliem sastāvdaļas vērtības izmaiņas, tas ir pin saderīgs too.
Pēdējo reizi laboja ucah par 4 jūnijs 2010 08:10; rediģēts 1 reizi kopā

Es vēl nezinu, ko tu lūdz, bet, ja jūs vēlaties, N = 10-15 ar fāzi detecton frekvenci 25 MHz, izmantot šo mikroshēmu:
http://www.hittite.com/products/view.html/view/HMC440QS16G

Thans par Biff44 un citiem.Es gribēju, lai PLL ieskaitot maisītāju solis atsauksmju.Tātad N ir ļoti maza, piemēram, N = 10, lai iegūtu labāku fāzes trokšņu veiktspēju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back