Kā pievienot pull-up / pull-down rezistors uz FPGA's IO porti

S

s8319

Guest
Es gribu, lai pievienotu vāju nolaižamā pretestība, 3 stāvoklī izejas buferu un divvirzienu buferiem XILINX FPGA, esmu mēģinājis ar kodu tā kā šis: IOBUF KIO_0 (O (KIO_I [0]), IO (KIO [0.. ]), I (KIO_O [0]), T (mēs))..!. IOBUF KIO_1 (O (KIO_I [1]), IO (KIO [] 1), I (KIO_O [] 1),.. . T) (mēs!).. IOBUF KIO_2 (. O (KIO_I [2]), IO (KIO [2]), I (KIO_O [2]), T) (mēs!). IOBUF KIO_3 (. O (KIO_I [3]), IO (KIO [3]), I (KIO_O [3]), T)... (mēs!) IOBUF KIO_4 (. O (KIO_I [4]), IO (KIO. [4]), I (KIO_O [4]), T (mēs))..!. IOBUF KIO_5 (O (KIO_I [5]), IO (KIO [5]), I (KIO_O [5].. ), T (mēs))!.. IOBUF KIO_6 (O (KIO_I [6]), IO (KIO [6]), I (KIO_O [6]), T (mēs))...! IOBUF KIO_7 (. O (KIO_I [7]), IO (KIO [7]), I (KIO_O [7]), T (mēs)...!) Nolaižamo pdIO0 (O (KIO [0]).) Nolaižamo pdIO1 (O (KIO [1]).) Nolaižamo pdIO2 (O (KIO [2]).) Nolaižamo pdIO3 (O (KIO [3]).) Nolaižamo pdIO4 (. O (KIO [4])) ; Nolaižamo pdIO5 (. O (KIO [5])), Nolaižamo pdIO6 (O (KIO [6]).) Nolaižamo pdIO7 (O (KIO [7]).), bet tas nav darbs! Var kāds man palīdzēt? paldies!

izmantošanas ierobežojumiem redaktors XILINX ise, lai pievienotu pullup IO signāliem

paldies KiB, jūs varat sniegt man detalizētu paskaidrojumu par lietošanas ierobežojumiem redaktoru?

jo XILINX ise noklikšķiniet uz "Piešķirt paketi Pins" XILINX PACE rīks tiks uzsākta projekta objekta loga jūs atradīsiet visu i / o signālu ir kolonnas ar nosaukumu izbeigšanu. kas pullup vai nolaižamajā kā vienu ur prasība vajadzīgo signālu

ja ur neizmantojat GUI Constraint redaktoru tam piešķirtu PULLUP vai Nolaižamo ar. UCF failu (ierobežojums fails), kur u ir piešķirot savu signālu, lai pin.

paldies, tas darbojas tad, kad izmanto ieraut constarint failu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back