Kā pievienot lapas numurs sekot off-page savienotājs

Y

yzb1658

Guest
kas zina, kā vietu, pie lapas savienotājs ar lapu numner.help mani, thank!

Kas programmatūru?

Paskaidrojiet, vairāk to, kas jūsu aptuveni?

No off-page savienotājs simbols, jums ir nepieciešama, lai pievienotu īpašums "Sheet Pointer",
, kura vērtība ir "x", lai arī kāda lapa skaitlis auto aizpildiet to.

Tālāk,
tā kā atsauce. Asc failu, jums vajadzēs definēt simbols nosaukums esat pievienojis "Sheet Pointer" īpašums, lai tā, ka programma būs auto aizpildiet šos simbolus.

Šī līnija, kas izskatās kā šī * SYMBOL_TYPE "INTER_PAGE Connector" vai "HEIRARCHICAL Connector"

Atvainojiet, es aizmirsis jums tās mīkstie es, es Izmantojiet soft ir uztveršanas NVS, vēlos dižoties lapa lapas numurs, bet es nevaru darīt., kas var man pateikt?paldies!

Jā, ir vairāk nekā dažas shematisks instrumentus un izkārtojuma rīki, kas tur, un tas palīdz, kad rada jautājumus, norādiet, kuru instruments, un to, ko versiju un saglabāt lasītāji laika ....

Tagad, kad esat minēts ir MIS tikai iet uz anotēt un pēc tam izvēlieties pievienot Intersheet atsauces un iet caur setup pielāgot jūsu Off lapa Savienotāji numerāciju.
un atrašanās vietas.

M

paldies!Man ir zināms, bet es gribu zināt, ja es renumber Detaļas numurs, daļu skaits mums mana noteikt, kā es varu darīt?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back