Kā par nosūta 1Hz analogo signālu?

E

eugenehhk

Guest
Ja es gribu, lai pārraidītu 1Hz analogais signāls (sirdsdarbība signāls), izmantojot RF, ko es varu darīt? Frekvences diapazons ir no 1 kHz līdz 1Ghz, un attālums ir aptuveni 50m THX:)

[Quote = eugenehhk] Ja es gribu, lai pārraidītu 1Hz analogais signāls (sirdsdarbība signāls), izmantojot RF, ko es varu darīt? Frekvences diapazons ir no 1 kHz līdz 1Ghz, un attālums ir aptuveni 50m THX:) [/quote] Ja jūs vienkārši vēlaties nosūtīt hartbeats, piemēram, sit, un nav līdzīgi tiem, EKG osciloskopa līdzīgu attēlu, tas kļūst ļoti vienkārši. Tas ir tikai vienkāršs CW (Morzes kods). Beat nozīmētu ir pārvadātājs, viļņu un bez-beat nozīmē, ka nav pārvadātājs vilni. Vai arī jūs var modulēt pārvadātājs ar dažiem audio frekvence, piemēram, 800Hz līdz 1kHz, un saņemt pīkstieni, no otras puses. Bet reālā 1Hz jums ir jāiet ar pārvadātāju / neviens pārvadātājs pieeju. Tātad, jūs vienkārši nepieciešams kaut kas būs ieslēgt savu transmiter sirdsdarbības rhytm.

Hi eugenehhk, Jūs varbūt vēlaties izmēģināt šo guys. Digikey nes viņiem, un tie ir diezgan viegli izmantot. Nav dārgi. Just apraides signālu, kamēr sirdsdarbība ir klāt. Var sniegt jums gan raidītājs un uztvērējiem, kā arī antenas. h ** p: / / www.linxtechnologies.com/ veiksmi dfullmer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back