Kā par elektronisko caeerer Austrālijā

A

au_michael

Guest
Es iešu uz Austrāliju un atrast darbu tur. Mans galvenais ir elektronikas inženierpakalpojumi un man ir vairāk nekā 7 gadu darba pieredzi šajās jomā. Vai kāds būtu tik laipns, lai dotu man ieteikums? Vai ir viegli atrast darbu Austrālijā?

Izmēģiniet liekot "darbavietas Austrālija" ar meklētājprogrammu. Pēc tam noklikšķiniet prom un piemērot. Ja Jums ir luckey jūs varētu saņemt interviju, kur viņi maksā lidojumu. Vai dabūt interviju ierindots pirms jums tur. Visu labāko un baudīt sauli.

Paldies par jūsu laipni palīdzēs. Es jums piekrītu, ne vairāk kā sūtat CV un padarīt interviju. Bet tas ir grūti Austrālijas uzņēmums, lai apstiprinātu klāja karjeras expeience, piemēram, Ķīnā. Lai gan man ir dizains daudz telekomunikāciju ierīces un rūpniecības instrumentus, kas ir strādājuši gadiem, es atrast ir grūti iegūt interviju no ārvalstu sabiedrības. Tas var būt tālu, lai es varētu gaidīt iespēju.

[Quote = au_michael] Paldies par jūsu laipni palīdzēs. Es jums piekrītu, ne vairāk kā sūtat CV un padarīt interviju. Bet tas ir grūti Austrālijas uzņēmums, lai apstiprinātu klāja karjeras expeience, piemēram, Ķīnā. Lai gan man ir dizains daudz telekomunikāciju ierīces un rūpniecības instrumentus, kas ir strādājuši gadiem, es atrast ir grūti iegūt interviju no ārvalstu sabiedrības. Tas var būt tālu, lai es varētu gaidīt iespēju [/quote] es jums iesakām darīt šādi: 1.) Have a aplūkot to, ko tirgū vēlas, 2 inženierija) Pierakstiet, ko jūs esat izdarījuši šajās jomās un saņemt tā parakstījusi atbildīgā persona, kas uzņēmumā (get uzņēmums broucher, lai pierādītu, kas tas nav) 3) Ja jūs nevarat darīt "2)", tad pierakstiet vienumus, vārds / paraksts ir parādījusies (piemēram, rasējumi), kas var izsekot. 4) Veikt kopiju jūsu žurnāls. Šajās dienās es domāju, ka ja abas puses vēlas runāt viņi var viegli. Atcerieties, nekad nedrīkstam padoties - jāmēģina (kādu dienu jūs padarīt).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back