Kā parādīt maksas distruibution izmantojot hfss?

Jūs nevarat to darīt tieši.Jūs varētu parādīt pašreizējo un veikt atvasinājums, lai saņemtu maksu, bet kādā nolūkā?

un kā es varu saņemt atvasinājums pašreizējā izmantojot hfss?
modelis ir caur

Hi Thunderr,
• dl
.

Es cenšos atrast strāva ampēros gar starpniecību (jo sēņu struktūra), izmantojot ∫ H
• dl.Vai tas ir pareizais veids?Vai jūs varat man palīdzēt?

Es domāju, ka jūs minējāt VIaS ... un mēģina rast maksa labi?

paldies,
Yash

THUNDERRr:
Pamatojoties uz http://en.wikipedia.org/wiki/Continuity_equation
Jūs lietojat atšķirības esošo, un pēc tam integrēt (ne atšķirt - mana kļūda), lai iegūtu maksas.Jūs varat lietot novirzīšanos strāva laukā kalkulatoru.Es uzskatu, ka jūs varat "integrēt" šīs laikā, dalot ar frekvenci, jo viss ir forma e ^ (jwt).

Yashwanth:• dA
over the cross section?

Kāpēc darīt, ja jūs varat darīt ∫ J
• dA
pa šķērsgriezuma?Arī es uzskatu, ka jūsu vienādojums ir nepareiza, jo tajā nav ņemtas vērā dažādās elektriskā lauka ar laiku.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell "s_equations

Cienījamie shlomo22,

Paldies par atbildēm.In HFSS pavārs grāmatā ir teikts, ka, lai atrastu pašreizējās jums ir nepieciešams, lai izmantotu šo vērtību.Arī es domāju, ka pārvietošanas pašreizējās būs neliels un to var ignorēt.Tātad, lai redzētu, ko es daru, ir labi, vai ne?

) and I got the sinusoidal variation as per text book.

Es simulēta 1/2-wave dipola antenu un mērot pašreizējiem visā garumā no Dipola izmantojot šo procedūru (izdarīt apļveida polylines ap dipola (PEC vai vara) ar regulāriem postions un mēra ∫ H.dl),
un es saņēmu sinusoidālas svārstības kā vienu mācību grāmatu.

Pašreizējā rīcība Es meklēju ir nemainīga visā garumā no via.ie, kā jūs pārvietoties no augšas uz apakšu, izmantojot pašreizējo nedrīkst mainīt daudz.
Tad es did this procedūru sivenpiper struktūru un mākslīgi to, tā nav palīdzēt vai nu.Citādi man ir es vērsa taisni Polilīniju visā garumā no VIaS un aprēķina mag_Jvol un complx_jvol.Arī tas nepalīdzēja.Kā es daru, ir pareizi vai nepareizi?vai ir kāds veids kā to izdarīt.Es esmu arī pievienojot simulācijas failu uz šo amatu.Es esmu imitē par TM polarizācijas 30 grādiem.Kad es mēra posma Man labs rezultāts ar MTT papīru.

Paldies par jūsu laiku.
Yashwanth
Pēdējo reizi laboja yashwanth1885 gada 20 Feb 2010 11:10; rediģēts 1 reizi kopā

Hi yashwanth1885,

Aplūkojot jūsu HFSS failu, es nedomāju, ka jūsu metode var strādāt, par matemātisko pamatojumu.

•d l
around it.

Jums izdarīt cilpu un aprēķināt ∫ H
• d l
ap to.Saskaņā ar Ampere likums, tas ir vienāds ar integrāli no strāvu caur virsmu, ko ierobežo kontūra.Bet kas virsmu?Jebkura virsma, kura mala ir cilpa būtu jāstrādā - ne tikai dzīvoklis disku.

Tomēr dažādām virsmām dos dažādus rezultātus integrālis.Let's say jums izdarīt balons līdzīga virsma, kura "mute" ir jūsu cilpa, kas ir visu sievenpiper struktūras iekšpusē.

•d A
will be zero.

Tā kā šī virsma nešķērso jebkādu vadītāja struktūra ∫ J
• d būs nulle.

•d A
will be nonzero.

Tomēr, ja jūs izvēlaties dzīvoklis disks, ko ierobežo jūsu sakaru līnijai, tas šķērso sievenpiper mātes, lai ∫ J
• d Tiks nonzero.
•d A
if ∫ H
•d l
is the same?

Kā tas ir iespējams, ka jums dažādus rezultātus ∫ J
• d ja ∫ H
• d l,
ir tas pats?Atbilde ir, ka pārvietošanas pašreizējās jābūt nozīmīgam.

http://en.wikipedia.org/wiki/Amp% C3% A8re% 27s_law

Cienījamie shlomo22,

Thank you very much, lai atbildētu.Man jūsu punktu.Vai ir kāda metode, kuru jūs varētu ieteikt man darīt?

paldies,
Yash

Define šķērsgriezumu virsmu (ja neesat jau - es neatceros no faila).Aprēķināt ∫ J • dA pār to, izmantojot lauku kalkulatoru.Es neesmu pārliecināts, nesagatavots, kā aprēķināt dot produkts ar normālu vektoru (es domāju, integrējot skalārā | J | virs platība dos neprecīzu rezultātu), bet to var droši darīt.Laukā kalkulators Jūs varat saglabāt rezultātu kā "nosaukumu izteicienu" un pēc tam veikt gabals ("Lauki ziņojums"), ja vēlaties.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back