Kā palielināt spriegumu PWM signālu

X

Xsports49

Guest
Hello, i ir PWM, ko var noregulēt no 100 Hz līdz 250khz. Man kvadrātveida vilnis impulsu out. Tas liek veic 12volts dc 0-30 ampēriem. Mans jautājums ir tas, ko es varu izmantot, lai palielinātu spriegumu no 12V DC uz 36V un pat 200v, un kur es varu nopirkt kaut kas līdzīgs šim? Vai būtu iespējams izmantot auto spole aizdedzes sveci, lai palielinātu spriegumu? Es esmu samērā inexperianced un es varētu izmantot jebkuru palīdzību es varu saņemt. Paldies!

jūs runājat slēdzis režīmā elektroenerģijas padeves?

jā tas būtu lieliski, ja es varētu pielāgot spriegumu. Bet tas varētu būt tikai viens komplekts vlotage. Ar korekciju uz manu pēdējo ierakstu es esmu skatīties, lai uz augšu 1000 voltus no mana 12 voltu SORCE.

Vai tas ir buks vai palielināt? Es domāju, ka jūs meklējat buks, palielināt, jo jums ir dažādas Vin no 12v uz 200v uz noteiktu Vout. Nezinu, ko Vout ir gan?

Jūsu PWM vadītājam būtu jābūt spēj nodrošināt samazināts pašreizējās, un pieļaujot atsitienu no spoles, bet jūs varētu, iespējams iegūt vairāk nekā pietiekami, no automašīnas spole sāp kaut ko. Ja jūs vēlaties aizdedzes līmeņa sprieguma, tad jūsu slēdzis ir jāiet atvērt, nevis vienkārši uz citu potenciālu. Flyback spriegums ir augstāks, ka veidā. Bet viņi dzīvotspējīgas autotransformers. Es nezinu, vijumu attiecība. Bet es esmu pieklauvēja pie manu $ $ spēlē aptuveni ar tiem.

Jums ir nepieciešama 'smps transformatoru tipa nepieciešamo spriegumu. Es pieņemu, ka jums ir 12v, mainīgā frekvence, 30.a max strāvu. jo frekvence ir arī dažāda, SMPS tips trfr, ferīta serdi vienu, ir prasība. aizdedzes spole piemērotību dependnds tās galvenajam veidam, un tās biežumu īpašības. srizbf 3rdmay2010

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back