Kā palielināt joslas platumu PIFA

I

imranshoaib

Guest
Sveiki, Man ir modelētiem vienu joslu PIFA 900 GSM pieteikumus. Vidus frekvence ir labi sakrīt ar 925 MHz, bet joslas, ir maza. | S11 | ir ap -20 dB. Kā es varu paplašināt joslas? Es, izmantojot Agilent ADS2005A par PIFA simulācijas. Jūsu vadlīnijas ir iecienīta šajā ziņā ...

Tāpat kā ar jebkuru antenu, palielināt (ar nodalījumu) apjomu. Tātad jūs varat palielināt attālumu starp groundplane un plāksteris, kā arī plāksteris platums. Ja izmantojat dielektriķiem, samazinās dielektriskā konstante, gaiss, protams, ir vislabāk. Arī wdith no shorting pin ietekmi uz joslas platumu. Vairāk uzlabotas metodes izmanto laika nišu plāksteris, parazītiskas un vairāku rezonanses. Ir daudzi dokumenti par to.

Attālums starp barības punktu un kārtošana punkts arī ietekmē joslas platumu, un kā Jone minēts plaisu starp groundplane un radiatoru plāksteris neko, bet dielektriskie biezums ietekmē arī joslas platumu. Par pareizu pifa labāk izprast izlasiet zemāk grāmatas Planar antenas Bezvadu komunikācija - Kin-Lu-Wong Compact un Broad Band microstrip antenas - Kin-Lu-Wong Abi ir pieejami šajā vietnē. Attiecībā, balaguru. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 46 minūtēm: [/color] [/size] go THR zemāk saite http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=276296

[Quote = balaguru thavamani] Attālums starp barības punktu un kārtošana punkts arī ietekmē joslas platumu, un kā Jone minēts plaisu starp groundplane un radiatoru plāksteris neko, bet dielektriskie biezums ietekmē arī joslas platumu. Par pareizu pifa labāk izprast izlasiet zemāk grāmatas Planar antenas Bezvadu komunikācija - Kin-Lu-Wong Compact un Broad Band microstrip antenas - Kin-Lu-Wong Abi ir pieejami šajā vietnē. Attiecībā, balaguru. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 46 minūtēm: [/color] [/size] go THR zemāk saite http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=276296 [/quote] Man nav nekādu lab lapa šim nolūkam. Mūsu lab palīgs vienkārši uzzīmēt pifa par GSM 900 un 1800 joslās, vienu-band un viena dual-band. Esmu izlasījis daudz un izstrādātas dažas, bet problēma ir paplašināt joslas platumu. ADS tiek ieviesta, lai mums šajā lab tik projektēšana ADS ir jābūt, citādi es esmu relatīvi eksperts lietotājs CST MWS, un es esmu sasniegt vislabākos rezultātus tur. un nezinu, kā dot visiem šiem parametriem, piemēram, biezumu, utt ADS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back