Kā pakāpeniski pāriet biežumu līdz 90 grādu 418 Mhz?

S

saif haider

Guest
pie 418mhz, ja daži viena grib pakāpeniski novirzīt freq līdz 90 grādiem, ko, ir labākais risinājums.

Hi Atkarībā, cik daudz vietas jums ir pieejams ...... nu izplatīja vai lumped tīkls. Jūs varat arī izmantot transformatorus. Sveicieni

Es vēlētos izmantot papildus ceturksni viļņa garuma pārvades līniju tipam, kas ir consistant ar savu dizainu.

[Quote = tyassin] Sveiki Atkarībā, cik daudz vietas jums ir pieejams ...... nu izplatīja vai lumped tīkls. Jūs varat arī izmantot transformatorus. Sveicieni [/quote] PLZ ja u help me detalizēti, cik es varu veidot šo tīklu, vai, ja u ir kāds materiāls par to PLZ darīt man favor [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size] [quote = Azulykit] Es vēlētos izmantot papildus quarter viļņa garuma pārvades līniju tipam, kas ir consistant ar savu dizainu. [/quote] problēma ir, ka man ir dizains LC tīklu un pēc tam ceļa garums Pārvades līniju taču 418MHz nevaru spēj veidot to

Hi Pārbaudiet šo grāmatu: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=74109&highlight=bahl Šeit ir explanied kā padarīt lumped tīklus līdzvērtīgas sadalītajai līniju. Es nezinu, cik sarežģīts jūsu tīkls ir, bet tas ir veids, lai sāktu. Man ir arī daudz raksti par šo tēmu, bet, ja jums ir pieejams IEEE articels Jūs varat arī atrast tos pats. Sveicieni

Izbraukšana LC trīsfāzu filtrus. RC daudzfāzu filtrus izmanto mikroshēmu, lai IQ paaudzei, bet LC ir daudz mazāk zaudējumu un mazāku iecietību tāpēc labāk sniegumu.

Jūs varat arī ņemt PLL vērā, ja jums nepieciešama precīza phaseshift.

Es domāju, ka jūs domājāt sintēzes, divkārša frekvenci un izmanto / 2 dalītāji, kas darbojas pie kāpumu un kritumu malu IQ paaudzei? Protams vienkāršākais risinājums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back