kā padarīt bipolāriem sine signālu vienpolāri sine signālu

T

thelukuntla

Guest
Man vajag atgriezenisko saiti kontroles invertoru ar spriegumu, kā atgriezenisko saiti. līdz baro atgriezeniskās saites signālu uz ADC ar mikrokontrolleru man ir nepieciešams, lai bipolāriem sine signālu vienpolāri, ti ieskaita sine signālu, nulle kompensēt sine signālu. var kāds ir ideja, vai pieteikumu piezīmes saistībā ar. laipni post atbildi paldies jau iepriekš

[Quote = rakesh_trustworthy] es domāju, ka jums ir nepieciešams pilna viļņa tilta taisngriezis ........... Plz iet caur šo ........... http://en.wikipedia.org/wiki/Diode_bridge [/quote] hi to, kas man nepieciešams, ir līmenis pārvietošanu sine signālu, ti, kopumā sine signāls ± Vm kā pozitīvo un negatīvo virsotnes attiecīgi, bet man ir nepieciešams sinusa signālu ar 2 * Vm pozitīvi maksimumu un nulles par negatīvu maksimumu, tāpēc viss sine signālu būtu līmenī ar nobīdi, lai es varētu sniegt to ADC kanālu mikrokontrolleru (mikrokontrolleru ADC rokturi tikai pozitīvu signālu diapazonā no 0 - 5V.).

Vienkārši palaist to caur opamp un noteikt tā, lai pievienotu DC kompensēt sprieguma. Pārliecinieties, ka jums dont ir kādi griestu sērijās vai tie būs tikai bloķēt DC kompensēt. Sarkans

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back