Kā padarīt auto aizdedzes spoles gaismas uguns?

D

dannyngweekiat_85

Guest
Vai kāds izmanto šo agrāk, rada dzirksteli? Es daru kaut ko kārtot līdzīgu šķiltavu. Ir gaismas uguns, izmantojot auto aizdedzes spoles. Es nekad izmantot aizdedzes spole un 1 reizi, lai risinātu ar enerģijas ķēdes, kā ussual es tikai darīt digitālo zemas jaudas ķēdēm. Es izmantoju cicuit no šejienes, h + + p: / / www.geocities.com/CapeCanaveral/Lab/5322/coildrv.htm es gribēju darīt sparkgap lai tā iedegties lietas. kaut kas līdzīgs šim, ------------ | plaisu | ------------- b Kur es savienojumu ar termināla dzirksteļspraugai? ---|+ -------| HV ---|- kur es varu pieslēgt 2 svinu? +, _ Vai HV? Mind draiwng ... slikts zīmējums ... ceru, ka kāds var palīdzēt man. Un ceru, ka arī pēc pareizā apakšgrupā (analog circuit): P

Jūs varat pārslēgties spole ar vienkāršu aizdedzes IGBT (nepieciešams Heatsink)

[Quote = dannyngweekiat_85] Vai kāds izmanto šo agrāk, rada dzirksteli? Es daru kaut ko kārtot līdzīgu šķiltavu. Ir gaismas uguns, izmantojot auto aizdedzes spoles. Es nekad izmantot aizdedzes spole un 1 reizi, lai risinātu ar enerģijas ķēdes, kā ussual es tikai darīt digitālo zemas jaudas ķēdēm. Es izmantoju cicuit no šejienes, h + + p: / / www.geocities.com/CapeCanaveral/Lab/5322/coildrv.htm es gribēju darīt sparkgap lai tā iedegties lietas. kaut kas līdzīgs šim, ------------ | plaisu | ------------- b Kur es savienojumu ar termināla dzirksteļspraugai? ---|+ -------| HV ---|- kur es varu pieslēgt 2 svinu? +, _ Vai HV? Mind draiwng ... slikts zīmējums ... ceru, ka kāds var palīdzēt man. Un ceru, ka arī pēc pareizā apakšgrupā (analog circuit): P [/quote] Par dzirksteļspraugai, pievienojiet vienu termināla uz zemes, viens no aizdedzes spoles HV terminālā. Uz aizdedzes spoles, pievienojiet HV termināla dzirksteļspraugai. + Līdz + baterija, - uz vienu termināla slēdzi (piemēram, pāris kontaktu, tranzistors, ...), viena termināla no slēdža pieslēdzas zemes. - Akumulatoru pieslēdzas zemes. Esiet uzmanīgi, lai padarītu labu un uzticamu savienojumu. nguyennam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back