Kā pārvērst viļņiem uz teksta failu?

L

lhlbluesky

Guest
Man ir paredzētas virknes ADC, bet es nezinu, kā nokļūt izejas fails sastāv no izejas kodu no produkcijas vilnim uz ADC, tas ir, kā pārvērst analogo augsta un zema līmeņa (VDD un 0), bināro kodu, un saglabāt šos bināro kodu (piemēram, 10bit) uz txt failu, tad Matlab pārstrādei? pls help me.

hi lhlbluesky, Jūs projektēšana circuit izmantojot kadence? ja tā, izmantot ocnprint komandu izdrukātu txt dati viļņu formu.

[Quote = lhlbluesky] Man ir paredzētas virknes ADC, bet es nezinu, kā nokļūt izejas fails sastāv no izejas kodu no produkcijas vilnim uz ADC, tas ir, kā pārvērst analogo augsta un zema līmeņa (VDD un 0) bināro kodu un saglabāt šo bināro kodu (piemēram, 10bit) uz txt failu, tad Matlab pārstrādei? pls help me [/quote], kas simulators jūs izmantojat..

paldies jiangxb.but ir cita problēma, kad es modelētu ķēde fona, es nevaru saņemt txt failu kā es nevar background.it saka nil.why? kā nokļūt txt fails fonā simulācijas? thanks.

hi lhlbluesky, i nav imitētas ķēde fona. bet es domāju, ka jūs varat atrast simulācijas rezultātā failu TRAN.TRAN, kur var iegūt rezultātu, izmantojot ocnPrint komandu. Otra metode ir atvērt TRAN.TRAN failu garšvielu Explorer un pēc tam eksportējot rezultātu, kā txt failu.

izmantot strobe un printv (vai somthing simelar, nevar atcerēties). Strobe var iestatījumu Tran zem opcijas. Uzstādīt strobeperiode uz savu pulksteni FRE. Tas darbojas kā ideāls SH. Tas tikai taks vērtība strobperiode vērtības. Ar kavēšanos, jūs varat pārvietot uz jebkuru vietu cycel vēlaties. Ar printv drukājat to *. txt. Var izmantot arī okeāna ir arī ļoti labs, lai būtu. Neaizmirstiet, lai uzstādītu izejas formātu "sientific", ja jums nav, tas padara numuri šādi: 1.213312u vietā 1.213312e-6 (wiche ir plakanot uz MATLAB)

kā izmantot strobe un printv jo spektrs detalizēti? Es to izmēģināju, bet es nevaru saņemt rezultātus. pls pastāstiet man, kā lasīt rezultātus, un kā izmantot strobe un printv? var kāds sniegt man piemēru? thanks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back