kā pārvērst sinusa vilni ar 100mV Vpp uz kvadrātveida vilnis ar dzelzceļa uz dzelzceļu?

T

turtlewang

Guest
Hello everybody, Es gribu, lai pārvērstu sinusa vilni pulksteni signālu kvadrātveida vilnis pulksteni. Sine vilnis ir pulksteņa signāls, kas iegūti no off-chip signālu ģenerators. Tā ir frekvence ir 2.5GHz, tas ir maksimuma līdz maksimumam vērtība ir 100mV. Es gribu dizains circuit, lai pārvērstu šo pulksteni signālu kvadrātveida vilnis ar dzelzceļa uz dzelzceļu. Tad es izmantošu šo kvadrātveida vilnis pulksteni manu CMOS ķēdē. Mana process mezglu TSMC 0.18um. Vai kāds zina, kas ir kopīgs arhitektūra šim nolūkam? Vai kāds ieteikt man kādu materiālu? Paldies jau iepriekš!

Izmantojiet salīdzinājuma, lai pārvērstu sine vilnis kvadrātveida vilnis. Jūs varat noteikt slieksni, pamatojoties uz ciklu, kuru vēlaties. Fix swing salīdzinājuma pamatā maksimumiem signālu, ka jūs vēlaties.

Paldies Srinivasan, ir kaut kādā citā veidā darīt šo darbu? Tāpēc, ka es atrast dažas komerciālās mikroshēmas neizmanto salīdzinājuma.
Izmantojiet salīdzinājuma, lai pārvērstu sinusa vilni uz kvadrātveida vilnis. Jūs varat noteikt slieksni, pamatojoties uz ciklu, kuru vēlaties. Fix swing salīdzinājuma pamatā maksimumiem signālu, kuru vēlaties

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 08:58. - --------- Previous post bija 08:42 ----------</span></span>
Dažas ķēde, kas rada slieksnis spriegums ir vajadzīga, ja es izmantot salīdzināšanai, lai to izdarītu darbu. Tā ievades pulkstenis ir atšķirīga, es vēlos izmantot dažas veida pastiprinātāja darīt šo darbu. Bet tagad, man nav idejas, kā to izdarīt.
Paldies Srinivasan, ir kaut kādā citā veidā darīt šo darbu? Tāpēc, ka es atrast dažas komerciālās mikroshēmas neizmanto salīdzinājuma
.

Ēdināšana 2,5 GHz kvadrātveida vilnis ar CMOS IO standarts nav nopietns risinājums. Jums ir radīt to mikroshēmā. Termins kvadrātveida vilnis ir apšaubāms par 2,5 GHz pulksteni anyway. Jūs nevis gaidīt veida noapaļota trapecveida. Dažādu iemeslu dēļ, jūs vēlaties izmantot zema sprieguma diferenciāļu signalizācijas pulkstenim. Sagaida 2,5 GHz pilnu spriegumu šūpoles pulksteni ievade izklausās galīgo dizainu strupceļā.

Tā kā pulkstenis ir tik ātrs, tas ir grūti palaist to PCB līmeni. PCB parazīts ir tik liels.

Jā, es tikai vēlos, lai radītu 2.5GHz kvadrātveida vilnis mikroshēmā. Paaudzes pamatā ir sine vilnis, kas ir baroti off-chip. Sine vilnis ir mazs swing signālu, kas maksimuma līdz maksimumam vērtība ir 100mV. [QUOTE = FVM; 929.629], Ēdināšana 2,5 GHz kvadrātveida vilnis ar CMOS IO standarts nav nopietns risinājums. Jums ir radīt to mikroshēmā. Termins kvadrātveida vilnis ir apšaubāms par 2,5 GHz pulksteni anyway. Jūs nevis gaidīt veida noapaļota trapecveida. Dažādu iemeslu dēļ, jūs vēlaties izmantot zema sprieguma diferenciāļu signalizācijas pulkstenim. Sagaida 2,5 GHz pilnu spriegumu šūpoles pulksteni ievade izklausās galīgo dizainu strupceļā [/QUOTE].

Vai nu diferenciālo pastiprinātāju (diferenciālā pulksteņa signāls) vai pašnodarbinātās neobjektīvas inverter (par vienu beidzās). Papildu invertoriem līmeņa paaugstināšana.

Amplitūda (maksimuma līdz 100mV virsotni) ir tik mazs. Self neobjektīvi invertoru var nebūt OK.

Self neobjektīvi invertoru var nebūt OK
. Tā nav problēma, invertoru ķēžu kā tādu, es domāju. Bet praktiski, zemes lielība nopietni interfers ar mazu spriegumu. Šī iemesla dēļ, diferenciālo pastiprinātāju nepārprotami labāka. Es pieņemu, ka risinājumu var atrast lielākajā daļā IC dizaina mācību grāmatas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back