Kā pārsūtīt datus / programmu, ko no viena PIC uz otru?

M

mattb94509

Guest
- Pēcpusdienā, lai visiem, es esmu jauns šeit tāpēc, lūdzu, piedod man manus nezināšanu vai pareizu terminoloģiju. Man vajag dažas konsultācijas. Man ir mikrokontrolleru mikroshēmas (PIC18F2525-I/SP un PIC18F 2620-I/SP), kas satur Data / Program, ka es vēlētos, lai copy / transter uz jaunu PIC CHIP. To var izdarīt es saprotu, ka man var būt nepieciešams, programmu, piemēram, WIN PIC800 un Pic Programer. Vai tas ir iespējams kādu vienu, piemēram, man ar ļoti maz zināšanu darīt. Data / Program ir no uzņēmuma, no 80 ir, ka vairs nav bizness, lai findinf šiem produktiem ir ļoti grūti. Ja es nevaru darīt, var apmēram vienu atsaukties mani uz uzņēmumu, kas nav? Paldies par jūsu laiku. Matt

Kaut kas savu ziņu nav jēgas: PIC 18Fxxxx ir ļoti nesen microcontrollers lai cik no 80, kas vairs neeksistē uzņēmums varētu ražojuma atbilstību šīs mikroshēmas (ja vien uzņēmums izmiris tik sen, - šajā gadījumā, ko jūs wrote ir bezjēdzīgi info). Anyway, atpakaļ uz šo problēmu: Jūs varat kopēt programmu un datu iekšpusē microcontrollers, JA TIE nav aizsargātas. Ir daži konfigurācijas drošinātāji un daži no tiem, kas aizsardzības vai aizsardzība pret satura lasījumā mikrokontrolleru. Jūs varat pārbaudīt to ar PIC programmētājs un ar to saistīto programmatūru (kā jums deva piemērs). Droši vien, jo tie ir daļa no produkta saturs tiek aizsargātas, tāpēc neko darīt šajā gadījumā.

Paldies par jūsu atbildi, kā es teicu, es neesmu ļoti labi informēti par šīm lietām. Rotaļlietu kompānija bankrotēja vidū astoņdesmitajos gados, un es uzskatu, ka kāds izmanto to datus un ar dažiem papildu DIY kodēšanas programed to šīs mikroshēmas. Tik cik es zinu, tas nav komerciāls produkts, bet DIY pieteikumus. Atkal kāds būtu lētākais veids, lai redzētu, vai es varu nodot citai mikroshēmā. Ja nē, paldies par jūsu laiku.

Ok. Šķiet, ka kāds ir veikusi nomaiņu sākotnējā elektronisko shēmu, izmantojot mikrokontrolleru. Pastāv iespēja, ka PIC nav aizsargāta, jo tas nav daļa no tirdzniecības produkts. Jums jau ir programmatūras programmu attēli. Jums ir nepieciešams programmētājs circuit, lai izmantotu ar šo programmatūru. WINPIC800 ir saderīgs ar vairākiem DIY programmētāji, ko var būvēt. Ja jums ir elektronika zināšanas un ērtu pieeju daļas un komponenti, pārbaudiet iekšpusē WINPIC800, kādi ir šīs shēmas e meklēšanu internetā, shēmas izvēlnes. Kā es varu izmantot JDM stila programmētājs ar Winpic800, un es domāju, ka tas ir vieglākais izbūve, bet es neesmu pārliecināts, vai tas var ieprogrammēt atbildīgajām jūs minējāt. Gadījumā, ja jūs nolemjat iegādāties gatavi programmētājs, es jums iesakām PICKIT2 no Microchip. Tas ir lēts un programmas visiem modeļiem. Ņemot programmētājs, tikai padara izlasīt programmas atmiņu (Flash) un apskaties, kāds programmatūra parāda ekrānā. Ja visas atmiņas adreses atgriešanās 0000h vai dati ir vienādi visās adreses, oriģināls PIC ir aizsargātas. Ja tā atgriež daudz dažādu datu, iespējams, jums bijusi veiksmīga, un to var programmēt jaunā vienāds PIC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back