Kā pārliecināties par op-amp ir pareiza?

R

ronanchang

Guest
Es cenšos dizains cascode op-amp. Kā es varu zināt op i paredzēti ir pareiza? Vai ir kaut kas man ir jārūpējas?

Pastiprinātājs jums ir mērķis, jābūt dažām specifikācijām. ti UGB, Gain fāzes starpība, ICMR, PSRR, trokšņu uc paredzēti pastiprinātājs, ir jāizmanto dažu slēgtā kontūra konfigurācija, skatiet fro stabilitāti, tā reakcija uz frekvenci, slewrate utt Ceru, ka tas palīdz

Jums ir jāpārbauda jūsu specs opamp visos procesa stūriem un pārbaudiet fāzes starpība nedrīkst būt mazāks par 60 grādu stabilu tuvu cilpa sniegumu

[Quote = ambreesh] pastiprinātājs jums ir mērķis, jābūt dažām specifikācijām. ti UGB, Gain fāzes starpība, ICMR, PSRR, trokšņu uc paredzēti pastiprinātājs, ir jāizmanto dažu slēgtā kontūra konfigurācija, skatiet fro stabilitāti, tā reakcija uz frekvenci, slewrate utt Ceru, ka tas palīdz [/quote] Kur var atrast dažas pārbaudes ķēde piemērus, lai demo, kā mērīt šos pastiprinātājs specifikāciju? Paldies,

Vismaz, Jūs varat mēģināt AC analīzes, lai pārbaudītu iegūt posms starpību. Tā ir pamata pārbaudīt opamp.

Pirmkārt, jūs zināt, darbības parametru Op Amp, piemēram, DC iegūt, GBP, CMRR, PSSR uc Tad jūs modelētiem to. Atkarīgs no jūsu pieteikumu, jums būs kompromiss starp šiem parametriem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back