kā pārbaudīt jaudas pastiprinātājiem?

E

else4

Guest
hello, man ir nepieciešams, lai pārbaudītu lieljaudas pastiprinātājs, bet es nezinu, kā .. (es esmu gandrīz pilnīgi jauns RF pasaulē) var apmēram vienu mācīt mani, kā pārbaudīt to? pastiprinātājs ir 2128-bbs1c3chm (1-100MHz / 50 vatu / N tips sieviete 50 omi). šķiet, ka es varētu izmēģināt, izmantojot fiktīvu slodzi un virziena sakabi, bet es nezinu, kāda veida savienotāju un slodzes man vajadzētu izmantot un kā savienot šos elementus ...

hi tur, pirmkārt, ... iespējams jums ir raidītāja, kas spēj vadīt pastiprinātāja? jums arī nepieciešams noteikt, cik daudz diska ražos 100W pilnu jaudu no pastiprinātāja. Tas var būt mazāk kā 5-10 vati. Jums vajadzētu cerams, ir daži specs par amp, kas dos Jums, ka info. tad jums ir nepieciešams ar fiktīvu slodzes strāvas mērītāja vai throughline jaudas mērītājs ar ārējo lelli slodze ..... nu tā, gan strāvas mērītāja rādījumiem un neīsto slodzei jābūt novērtēja rīkoties pastiprinātāja jaudas līmeni. Ar disku raidītāja izejas uzstādīšanas daudz mazāk par minimālo disku līmeni, kas nepieciešams nodot varu systen un redzēt, kāda veida jaudas līmeņu jums no amp. ja viss izskatās ok, jūs varat lēnām palielināt disku līmeni no raidītāja uz maksimālo disku līmeni, kas noteikts pastiprinātāju pamatnostādnes un ievēro produkcijas jaudas mērītājs. urravas Dave VK2TDN

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back