W
willi1980
Guest
Cienījamie biedri, mans vārds ir Willi, un es esmu joprojām strādā pie FPGA projekta ietvaros. Diemžēl man nav ieguvuši pietiekami daudz pieredzes, tāpēc es ceru, ka kāds varētu man palīdzēt. Problēma ir saskarne starp FPGA un PC. Pirmkārt, es eksperimentēja ar USB-PIO interfeisu no bmcm. Tas ir ļoti vienkārši rīkoties. Diemžēl interfeiss bija pārāk lēns, un tāpēc es nolēmu veikt UM245R kuģa ar FT245RL mikroshēmā. Kas darbosies naudas sodu, bet tagad man ir problēma, ka tas ir daudz sarežģītāk, lai rīkotos. Es nevēlos izmantot D2xxx DLL, jo ir tikai daži piemēri VB6. Programmētāji rokasgrāmata ir arī C + +, tāpēc es nolēmu izmantot Virtual Com Port vadītājs. Tagad mans jautājums: man nav integrēti UM245R manā FPGA projektu, bet es gribētu, lai pārbaudītu dataspeed ar VCP un VB6. Vai ir iespejams? Es centos, lai nosūtītu datus uz VCP ar MSCOMM1. Parasti dati ir jānosūta FIFO par FT245RL vai ne. Kas ir tad, ja saņemta FIFO par FT245RL ir pilns? Kā tas apstrādā FT245RL? Vai ir handshaking protokols īstenoti? Atvainojiet par manu angļu valodā! Es esmu Austrijas! Es ceru, ka kāds var man palīdzēt! Thank you very much!