Kā noteikt vienādu laika posmu no pārejošas simulācija ir Cadenc

A

alard

Guest
Hello,

Problēma ir šāda,

Kad man 10ps par maxstep ar iespēju pārejošas simulācija, es redzēju dažus soļus darbojas 6 vai 7 ps.Kad es noteikti gan soli un maxstep uz 5ps, tad simulators darbināts 2 ps kādu soli.Beidzot es to izmēģināju ar 1ps, tad 50as šķiet ....

Kā varētu definēt solis, ko es gribu tāpat kā Hspice vai ADS?

Es nedomāju, ka jūs varat uzstādīt vienādu soli simulācijas dēļ algoritmu.Algoritms būs determin solis, lai sasniegtu konverģenci requirment.Mazākiem soļiem ātri pārejošs nekā lēni pārejoši.

Es redzu citu iespēju sauc par "soli", izņemot "maxstep" ar simulācijas iespējas pārejošs ..... jūs pārbaudīt savu simulācija, ievietojot vērtību solis vien vietā iekļaut vērtību maxstep

Jūs varat izmantot strobe.Simulators joprojām dod savu laiku, pasākumus, bet rezultāts ir tikai laika vērtība ar strobe Période

edge_tv rakstīja:

Jūs varat izmantot strobe.
Simulators joprojām dod savu laiku, pasākumus, bet rezultāts ir tikai laika vērtība ar strobe Période

Lai manu Spectre zināšanas, jūs varat ieteikt Spectre tikai ievietot papildu laiku soļiem ar "strobe".Citi ir atkarīgs no integrācijas kļūdu aprēķinos.

Daži avoti ievietot arī laika posmos.Piemēram pulsa avotiem stūros.Man bija pirms dažiem gadiem problēma ar simulatoru pārdevējs ievietojot par sinewave papildu laika posmu, kurā sinewave w / o DC šķērso nulli.Rezultāts bija slikti spektriem noplūdes augsto Q ķēdes.Pēc lengthly diskusijas viņš uzcēla it out!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back