Kā noteikt PWM PIC 16F877A

R

Rooney_04

Guest
hi, kā es varētu noteikt šo PWM par 20 MHz, kas PIC 16F877A? ja es varētu saņemt avota kodu, būtu labāk, jo im jaunu PIC programmēšana

Šeit jūs aiziet: Bet tas ir dažādā PWM. Mainīt, lai cilpa atbilstoši. # Ietvert # ietvert spēkā neesošu main () {int a = 0xFF; TRISC = 0x00; CCP1CON = 0x0C; PR2 = 0xFF; / /, kas PWM periodu 19.53KHz apmēram par (CCPR1L = 0xFF, CCPR1H = 0xFF; CCPR1L> 0x00, CCPR1H > 0x00, CCPR1L -, CCPR1H -) _delay (100000); T2CON = 0x04;}

Pēc tā, kā Jūs varētu saņemt labākas programmas, kamēr jūs google@net.Try apgūt programmēšanas un mēģināt to darīt savu. Regards, Jerin.

Ja es varētu programma, kas ar doto kodu. Vai es varētu pārbaudīt to, lai Proteus apskatīt grafiku?

Šeit ir, lai PWM montāžas valodas kodu darīts MPLAB kompilatoru. Regards, Jerin.

hi paldies .. bet kompilators man ar ir PIC C kompilatoru. tāpēc MPLAB avota kodu, jums (incomplete_jerin) devis man var izmantot šo kompilatoru Huh?

par incomplete_jerin kodu, jums ir nepieciešama tikai MPLAB, jo tas jau ir ASM

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 13:38 -------- - Previous post bija 13:36 ----------</span></span>
Yup, izmantojot osciloskopa. Es testē to ar Proteus sim =)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back