R
rajendra_415
Guest
hi all, i am izmantojot 8051 manā projektā
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
. jo iecirkņa u vajag ADC arī .... un interface to kontrolieris .. Piesakies iepriekš algoritmu, kas doti ljcox. No plānošanas viedokļa tas būs vieglāk, ja jūs izmantot to pārtrauc ārējo. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 23:49 ----- ----- Iepriekšējais amats bija 23:31 [/SIZE] ----------1. Atklāt nulles šķērsošanu 2. pasākums periodu (20 ms), ti. laiks starp 2 pozitīvu gatavojas nulles krustojumu 3. sadalīt laiku pa 4 4. gaidīt, ka laiks pēc pozitīva dodas 5 nulles šķērsošanu. pasākums sinusa spriegums tajā brīdī
hi paldies par ur atbildi būs u lūdzu man piemērs kodu, ko u teica1. Atklāt nulles šķērsošanu 2. pasākums periodu (20 ms), ti. laiks starp 2 pozitīvu gatavojas nulles krustojumu 3. sadalīt laiku pa 4 4. gaidīt, ka laiks pēc pozitīva dodas 5 nulles šķērsošanu. pasākums sinusa spriegums tajā brīdī.
Es nerakstīju nevienu koda.hi paldies par ur atbildi būs u lūdzu man piemērs kodu, ko u teica