kā noteikt laika pārkāpumiem SOC sastopas

V

vlsitechnology

Guest
Es daru projektu var kāds man palīdzēt, kā noteikt kopējo DRVs Pēc darot post maršruta optimizācija i got kopējā DRVs kā (max fanout, max vāciņš, max pāreja) = (98,38,0) un reālā DRVs ir (0,0 , 0) PLZ palīdziet man tās steidzami Bye rūpējas

Parasti, mēs dont rūp fanout pārkāpumiem. Par cap pārkāpumiem, pārbaudiet drv ziņojumu un izvēlieties pin, kas ir vāciņš pārkāpumu GUI. Tagad, meklēt, piemēram, kas ir braukšanas šo augsto vāciņu pin. Mēģiniet upsize Šajā gadījumā un jums vajadzētu redzēt dažas cap pārkāpumu uzlabojumi ..

Ja jūs vēlaties, lai samazinātu max_cap pārkāpumus varat iestatīt max_tran uz zemāku vērtību, vēlreiz optimizēt, tad noteikti jūs max_tran atpakaļ uz sākotnējo vērtību, un palaist drv pārbaudiet vēlreiz ... tie ir vai nu aizgājuši vai ievērojami samazināt. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 52 sekundes: [/color] [/size] Piezīme, kad es saku vēlreiz optimizēt, es domāju palaist drv noteikšanu vēlreiz.

Bet šie max vāciņš pārkāpumi ir ārējās kas nozīmē, ka ir tur i / o pad tad kā es varu upsize ka, un nolūkā samazināt to? [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] Sveiki iwpia bet kā es varu noteikt max trans uz zemāku vērtību? BCZ SDC tas tiks noteiktas tiesības? tādēļ mēs nevaram mainīt SDC failu am i tiesības?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back